JOHN BOSTOCK BİLMECESİ!


Yayınlanma 12 Mart 2018, Pazartesi 04:30:04
Güncelleme 12 Mart 2018, Pazartesi 04:30:04
BursaspordaBugün

John Bostock neden yedek kaldı? Paul Le Guen'in böyle bir karar almasında çarpıcı detaylar var mı?

Bostock'un hafta arasında teknik kadroya ve takım arkadaşlarına karşı herhangi bir disiplinsiz hareketi bulunmuyor. Görüştüğümüz yönetim kurulu üyeleri Fransız teknik adamın kararı tamamen keyfe keder aldığını belirtiyor.

Bursaspor'da Osmanlıspor maçının yankıları sürüyor. Düşme hattında yer alan rakibi karşısında hiçbir varlık gösteremeyen ve sahadan 2-1 yenik ayrılan yeşil beyazlılarda eleştirilerin odağında yine Teknik Direktör Paul Le Guen var. Kayserispor maçının kazanan 11'ini bozan ve orta alanda hücumsal yönü daha kuvvetli olan Bostock'u keserek klasik bir 6 numara olan Agu'yu oynayan Fransız teknik adamın, neden böyle bir değişiklik yaptığı konuşuluyor.

KARARA SAYGI DUYDU

İki 6 numarayla sahaya çıkan Paul Le Guen'in Bostock'u yedek kulübesine çekmesinin altında herhangi bir olay yatmıyor. Oyuncunun hafta arasında teknik kadroya ve takım arkadaşlarına karşı herhangi bir disiplinsiz hareketinin de bulunmadığı bildirildi. Bostock'un da ilk 11 açıklandıktan sonra karara saygı duyduğu öğrenildi. OLAY Spor'a konuşan Bursaspor yönetim kurulu üyeleri ise Teknik Direktör Paul Le Guen'in bu kararı tamamen keyfe keder aldığını belirtiyor.

MİLLİ TAKIMA ALINMADI

Olayın diğer farklı boyutu da Mikel Agu'nun son açıklanan Nijerya Milli Takım kadrosuna alınmaması. Bursaspor'da kiralık olarak forma giyen ve kendisine Dünya Kupası'na gitmeyi hedef koyan Nijeryalı futbolcunun hafta arasında bu durumu Teknik Direktör Paul Le Guen'le konuştuğu gelen iddialar arasında.

Bilindiği gibi yeşil beyazlı takımdan Shehu ve Ekong, Nijerya Milli Takımı'na çağrılan isimler olmuştu. Başkan Ali Ay'ın bugün Fransız teknik adamla biraraya geleceği ve durum değerlendirmesi yapacağı öğrenildi.


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
KARİYERİ YERLERDE!
Yayınlanma 12 Mart 2018, Pazartesi 04:30:04
BursaspordaBugün