JİRES'TEN İHTARNAME


Yayınlanma 20 Aralık 2018, Perşembe 08:20:58
Güncelleme 20 Aralık 2018, Perşembe 08:20:58
BursaspordaBugün

Bursaspor'da büyük bir sorun haline gelen Jires Kembo konusunda her gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Sözleşmesi feshedilmeye çalışılan tecrübeli futbolcu birikmiş alacaklarını tahsil için kulübe ihtarname gönderdi.

YOKUŞA SÜRÜYOR

Bursaspor'da Jires Kembo konusu tam anlamıyla yılan hikayesine döndü. Teknik direktör Samet Aybaba'nın kadroya almadığı Demokratik Kongolu futbolcu istidiği zaman antrenmanlara çıkıyor. Samet Aybaba 'Bize karşı bir saygısızlığı olmadı' dese de bu durumun takım içindeki ahengi bozması noktasında yönetim hayli rahatsız. 2019 Haziran'ında bitecek sözleşmesinin feshi için yapılan teklifi kabul etmeyen Jires Kembo Özlüce Tesisleri'nde bu kez farklı bir şekilde gündeme geldi.

SADECE 15 DAKİKA

30 yaşındaki futbolcu avukatı aracılığıyla birikmiş alacağını tahsil için kulübe ihtarname gönderdi. Ali Ay yönetimi devre arasına kadar Jires Kembo konusunu sürüncemeden çıkarma noktasında karar aldı. Ligin ikinci yarısında Bursa'da olması istenilmeyen tecrübeli futbolcu ile bu süreçte her ne şart olursa olsun sözleşme feshedilecek. Paul Le Guen döneminde Bursaspor'la sözleşme imzalayan Jires Kembo geçen sezon 255 dakika forma giydi. Bu yıl 2 maçta sadece 15 dakika oynayabildi.


Kaynak: bursahakimiyet.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
HELAL OLSUN SİZE
Yayınlanma 20 Aralık 2018, Perşembe 08:20:58
BursaspordaBugün