İYİ YERLERE GELECEĞİZ


Yayınlanma 10 Ocak 2015, Cumartesi 13:11:15
Güncelleme 10 Ocak 2015, Cumartesi 13:11:15
BursaspordaBugün

Bursaspor’un pilot takımı Yeşil Bursa’da Teknik Direktör Turan Şen, “Ligin ilk yarısında belli bir çizgi yakalamıştık. Şimdi bunun üzerine koymaya çalışacağız. Daha iyi yerlere geleceğimize inanıyoruz” dedi.

2 HAZIRLIK MAÇI OYNAYACAK

Spor Toto 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Yeşil Bursa, sezonun ikinci yarısına Bursa’da hazırlanıyor. Devre arası çalışmalarının ikinci bölümü için antrenmanlara başlayan ve dün Baia Bursa Otel’de kampa giren Yeşil Beyazlılar, 6 günlük kamp boyunca çift antrenman yaparak güç depolayacak. İkinci yarı hazırlıkları kapsamında Bursa Nilüfer ile oynadığı hazırlık maçını 2-2’lik eşitlikle tamamlayan Yeşil Bursa, 14 Ocak Çarşamba günü Orhangazispor ile ve 18 Ocak Pazar günü de Bursaspor’un U21 Takımı ile kozlarını paylaşacak. Bursa ekibi, ikinci devrenin ilk sınavını ise 25 Ocak’ta Denizli Büyükşehir Belediyespor deplasmanında verecek. 

İLK 4 MAÇ ZORLU GEÇECEK

Kamp çalışmalarını Bursa Hakimiyet’e değerlendiren Teknik Direktör Turan Şen, ilk 4 maçı üstlerindeki rakiplerle oynayacaklarını belirterek, o seriyi iyi geçmeleri halinde daha iyi yerlere geleceklerine inandığını söyledi. 6 günlük kampta takıma gerekli yüklemeleri yapacaklarını vurgulayan Şen, “Ligin ilk yarısında belli bir çizgi yakalamıştık. Şimdi bunun üzerine koymaya çalışacağız. Göreve geldiğimizde takımda bayağı eksik isimler vardı. Şu an ikinci yarıya tam takım olarak hazırlanıyoruz. Alternatiflerimiz çoğalacak. İkinci yarı ilk 4 maç hep üzerimizdeki takımlar olacak. O seriyi iyi geçersek daha iyi yerlere geleceğimize inanıyoruz” şeklinde konuştu. 

OYUNCU YETİŞTİRİYORUZ

Yeşil Bursa’nın bir amacının da Bursaspor ‘a oyuncu vermek olduğunu ifade eden Turan Şen, “3. Lig biraz daha sert ve oyun kalitesi olarak düşük. Biz bunu hem oyun, hem mücadele gücü olarak yansıtmaya çalışıyoruz. Her geçen gün üzerine koymaya çalışıyoruz. 3-4 arkadaşımız üst tarafı zorlayacak kalitede. Tabii onlar da ikinci dönemi iyi geçirmeleri lazım” dedi.

BATICAN KAMPA KATILDI

Bursaspor U21 Takımı’ndan Yeşil Bursa’ya transfer olan defans oyuncusu Batıcan Aday, Yeşil Beyazlıların devre arası kampına katıldı. Sezonun ilk yarısında yaşadığı sakatlıklar nedeniyle fazla forma şansı bulamadığını belirten genç oyuncu, “Yeşil Bursa’da iyi bir performans sergileyerek Bursaspor’un A Takımına yükselmek istiyorum” dedi.


Kaynak: Bursahakimiyet.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
ZEMİNİN SIRRI ARAŞTIRILMAYA DEVAM EDİYOR
Yayınlanma 10 Ocak 2015, Cumartesi 13:11:15
BursaspordaBugün