'İTİCİ GÜCÜMÜZ TARAFTARIMIZ'


Yayınlanma 09 Aralık 2016, Cuma 07:34:59
Güncelleme 09 Aralık 2016, Cuma 07:34:59
BursaspordaBugün

Tuttuğu takımda forma giymenin mutluluğunu yaşadığını belirten Bursaspor Durmazlar kaptanı Salih Uğraşan, “Futboldaki şampiyonluk için tüm camia nasıl kenetlendiyse, basketbolda da aynı şekilde kenetlenerek başarıya ulaşmak istiyoruz” dedi.

Türkiye Basketbol 1. Ligi'nde 9 galibiyetle 5. sırada yer alan Bursaspor Durmazlar’ın tecrübeli kaptanı Salih Uğraşan, Türkiye Basketbol Federasyonu'na (TBF) açıklamalarda bulundu. Öncelikli hedeflerinin play-off olduğunu belirten deneyimli basketbolcu, “Sezon başında geniş rotasyonda oynayamamanın sıkıntısını yaşadık. Bu nedenle lige istediğimiz gibi başlayamadık. İlerleyen zamanlarda ise bunu telafi ettiğimize inanıyorum. Alabildiğimiz kadar çok galibiyet alıp yerimizi netleştirmek istiyoruz. Takımımızda arkadaşlık ya da hedefe kilitlenme konusunda hiçbir sıkıntı yok” dedi.

KENETLENEREK BAŞARACAĞIZ

Play-off yolunda sahip oldukları en büyük itici gücün taraftar desteği olduğunu vurgulayan Uğraşan, “Ben de Bursalıyım ve Bursaspor taraftarıyım. Tuttuğum takımda oynamak mutluluk verici. Maç bittikten sonra tribüne gittiğim zaman çoğu taraftarımızın sesinin kısıldığını fark ediyorum. Üst düzey coşkuya sahipler ve gerçekten fanatikler. Futboldaki şampiyonluk için tüm camia nasıl kenetlendiyse, bu anlamda sonuna kadar gidildiyse basketbol adına da aynısı geçerli. Onların arkamızda olması bizim için en önemli destek oluyor” şeklinde ifadeler kullandı.

TBL HIZLA YÜKSELİYOR

Türkiye Basketbol Ligi'nin kalitesinin her geçen yıl yükseldiğine dikkati çeken Salih Uğraşan, “Eskiden, ligin favorisi bir takım olurdu. A Milli Takım forması taşımış ya da Süper Lig’de oynamaya alışık isimler de TBL’de forma giyiyorlar” dedi.


Kaynak: Bursahakimiyet.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
BURSASPOR'UN SİSTEMİYLE OYNAYACAK
Yayınlanma 09 Aralık 2016, Cuma 07:34:59
BursaspordaBugün