İŞTE YENİ TİMSAHLAR!


Yayınlanma 27 Ağustos 2019, Salı 04:30:04
Güncelleme 27 Ağustos 2019, Salı 04:30:04
BursaspordaBugün

Recep Aydın, Cüneyt Köz, Onurcan Piri, Çağlar Şahin Akbaba ve Aykut Akgün, Akhisarspor maçını tribünden takip etti. 5 futbolcu da tahta açılır açılmaz renklere bağlanacak. 

Bursaspor'da transfer tahtasıyla ilgili artık somut adımların atılması bekleniyor. Mesut Mestan yönetimi futbolcu alacaklarıyla ilgili sorunları hallederken, kamuya olan borçlarla alakalı görüşmeler devam ediyor. Yeşil beyazlı yönetim bir yandan da transfer görüşmelerini sürdürüyor. Genç isimlerin yanına tecrübeli futbolcular katmak isteyen Bursaspor'da prensip anlaşmasına varılan 5 isim Akhisarspor mücadelesini Büyükşehir Belediye Stadyumunda takip etti.

BASINDAN KAÇIYORLARDI

Bir süredir Özlüce İbrahim Yazıcı Tesislerinde antrenmanda yapan Recep Aydın, Cüneyt Köz, Aykut Akgün, Onurcan Piri ve Çağlar Şahin Akbaba, AKhisarspor karşılaşmasında tribünde yer aldı. Basına görüntü vermemek için stadyumun değişik yerlerinden kaçırılan futbolcuları OLAY SPOR yakaladı. Konyaspor'dan renklere bağlanan Recep Aydın, geçen sezon Ümraniyespor'da kiralık olarak forma giydi. Deneyimli orta saha oyuncusunun en büyük avantajı ise ligi yakından tanıması. 

AYKUT AKGÜN SÜRPRİZİ

Geçen sezon Balıkesirspor forması giyen Cüneyt Köz ise 26 yaşında. Bayent Münih alt yapısından yetişen tecrübeli stoper, geçen sezon kırmızı beyazlı ekipte 24 maça çıktı. Kaleciler Onurcan Piri ve Çağlar Şahin Akbaba da alt ligleri yakından tanırken sürpriz transfer hamlesi ise Aykut Akgün oldu. Stoper ve 6 numara pozisyonlarında oynayabilen 31 yaşındaki futbolcu, bir dönem Trabzonspor'da da forma giymişti. Aykut, gerek alt liglerde gerekse Süper Lig'de birçok takımda görev yaptı. 


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
TRİBÜNLER BOŞTU!
Yayınlanma 27 Ağustos 2019, Salı 04:30:04
BursaspordaBugün