İŞTE 2020 MODEL TİMSAH


Yayınlanma 01 Şubat 2020, Cumartesi 04:30:07
Güncelleme 01 Şubat 2020, Cumartesi 04:30:07
BursaspordaBugün

Bursaspor, ara transfer döneminde 4 futbolcusuyla yollarını ayırırken, kadrosunu 5 yeni isimle güçlendirdi. Yeşil beyazlılar, Eskişehirspor karşısına, Serdar Özkan, Emrullah Şalk, Tayfur Bingöl, Kerem Can Akyüz ve Traore gibi isimlerle güçlendirdiği kadrosuyla çıkacak.

Süper Lig ve TFF 1. Lig’de 4 Ocak’ta başlayan 2. transfer ve tescil dönemi dün sona erdi. Bursaspor’un da aralarında bulunduğu 18 TFF 1. Lig takımı ve 18 Süper Lig kulübü bir çok oyuncuyla yollarını ayırırken, yeni transferle de kadrolarına takviye yaptı. Bursaspor da hedeflediği şampiyonluk için kadrosunu yeni oyuncularla güçlendirdi. Ligin ikinci yarısında işi şansa bırakmak istemeyen Timsah, ara transfer dönemini hareketli geçirdi.

ŞAMPİYONLUK İÇİN DAHA İDDİALI

Dün tamamlanan 2. transfer ve tescil döneminde kadrosuna 5 yeni oyuncu katan yeşil beyazlılar hedeflediği şampiyonluk yolunda daha da iddialı hale geldi. Her alanda alternatifli bir kadro oluşturarak, teknik heyete teslim eden yeşil beyazlı yönetim, başarıya inanıyor. Sezon sonunda hedeflenen Süper Lig’e çıkmak için eldeki kıt imkanlara rağmen, taraftarın istediği transferleri yapan yönetim, Teknik Direktör İbrahim Üzülmez ve teknik heyete güveniyor.


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
TİMSAH’IN EN BÜYÜK KOZU STADI VE TARAFTARI
Yayınlanma 01 Şubat 2020, Cumartesi 04:30:07
BursaspordaBugün