HEY GİDİ GÜNLER!


Yayınlanma 01 Nisan 2019, Pazartesi 04:30:03
Güncelleme 01 Nisan 2019, Pazartesi 04:30:03
BursaspordaBugün

Samet Hoca, futbol kadar siyasete de yakın bir isim. Tecrübeli teknik adam 29 Kasım 1987 genel seçimlerinde Anavatan Partisi adına İstanbul'dan milletvekili adayı olmuştu.

Türkiye dün bir seçimi daha atlattı. Yerel seçimin heyecanı tüm ülkede yaşanırken, Bursasporlu futbolcular da oylarını kullandı. Sezon başında Bursaspor'un başına geçen Teknik Direktör Samet Aybaba ise oy kullanmak için dün Eskişehir'deydi. Hep futbola yakınlığıyla tanıdığımız tecrübeli teknik adam siyasete de bir o kadar yakın birisi. Aybaba, 29 Kasım 1987 genel seçimler öncesi, aktif futbol yaşamının son aylarına girdiği günlerde Anavatan Partisi adına İstanbul'dan milletvekili adayı oldu.

OLAMADI

Bastırdığı afişlerde 'Spor için, sporcu için, sporseverler için' sloganı kullanan tecrübeli teknik adam, o dönem verdiği bir röportajında 'Kazanırsam futbolu bırakırım. Türk sporu için parlementoda Futbolun acil sorunlarını biliyorum. Spor üzerinde politik oyunlar oynanmasına karşı çıkacağım' ifadesini bile kullanmıştı. Beşiktaş'ın Fulya'daki idman sahasında tüm futbolcular ellerinde 'Seçimde söz istiyorum ' yazılı afişlerle poz vermişlerdi ancak Aybaba milletvekili olamamıştı.  

anap.jpg


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
PERŞEMBE GÜNÜ GİDECEKLER
Yayınlanma 01 Nisan 2019, Pazartesi 04:30:03
BursaspordaBugün