HEDEFİ SİZ BELİRLEYİN!


Yayınlanma 09 Temmuz 2016, Cumartesi 11:02:07
Güncelleme 09 Temmuz 2016, Cumartesi 11:02:07
BursaspordaBugün

Başkan Ali Ay, taraftardan Timsah Arena'yı doldurmalarını isteyerek, “Hedefi biz değil, futbolcular ile taraftar birlikte belirleyecek” dedi.

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen imza töreniyle yeni sezona çok güzel bir başlangıç yaptıklarını söyledi. Başkan Ay, “Aldığımız oyunculardan 7'sini gördük. 2'si de gelecek. Eğer eksiğimiz varsa, kamp dönüşünde Hamza Hoca ile oturup değerlendireceğiz. Bursaspor tarihinde ilk defa tam kadro kampa katılıyoruz. Sezona diğer takımlardan 2-0 önde başlıyoruz. Çok güzel bir başlangıç oldu. İnşallah böyle devam eder. Sakatlığın olmadığı, sağlıklı, başarı dolu bir sezon diliyorum” diye konuştu.

TAKIMIN SAHİBİ TARAFTAR

1965-1966'dan beri Bursaspor'un taraftarı olduğunu da vurgulayan Başkan Ali Ay, “Biz düşmeyede şampiyonluğa da oynasak stadımız hazırda olmasa her zaman bu takımı destekledik. Bu takımın arkasından koştuk. Bu gönül işi. Biz bu takıma gönül verdik. Taraftarımızda bu takıma gönül versin. Bu stadı dolduralım, bütün Avrupa, bütün dünya takım görsün. Bu takımın sahibi taraftar. Taraftarsız bir takım zaten olmaz. Yeni sezonla ilgili hedefi biz belirlemiyoruz. Oynayan futbolcular ve taraftarımız belirleyecek. Taraftar ve futbolcular birlik olursa daha iyi hedef olur” diye konuştu.


Kaynak: Olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
TARAFTAR İZDİHAMI
Yayınlanma 09 Temmuz 2016, Cumartesi 11:02:07
BursaspordaBugün