HAYDİ TİMSAH FİNAL İÇİN, GÖSTER GÜCÜNÜ


Yayınlanma 07 Mayıs 2017, Pazar 11:05:10
Güncelleme 07 Mayıs 2017, Pazar 11:05:10
BursaspordaBugün

Bursaspor Durmazlar, play-off çeyrek final 5. maçında bugün saat 16.00'da taraftarının büyük desteğiyle Afyon Belediyespor'u yenip final grubuna kalmak istiyor.

Türkiye Basketbol Ligi'nde bu sezon başarılı bir performans sergileyen Bursaspor Durmazlar, bugün final grubu için kritik bir sınava çıkacak.

Play-off çeyrek finalinde rakibiyle oynadığı 4 maç sonunda 2-2'lik eşitliğe engel olamayan yeşil beyazılar, serinin son maçında evinde galibiyete ulaşıp final grubu biletini almak istiyor. Özellikle deplasmanda oynanan son maçta yaşanan tatsız olayları unutup taraftar desteğini arkasına alacak Potanın Timsahları, alacağı galibiyetle Basketbol Süper Ligi'ne bir adım daha yaklaşmanın planlarını yapıyor.

16.00'DA BAŞLAYACAK

Atatürk Spor Salonu'nda oynanacak kritik karşılaşma saat 16.00'da başlayacak. Serinin 4. maçının sonunda yaşanan tatsız olaylara rağmen, bugün yeşil beyazlı taraftarlardan sadece takıma destek bekleyen Bursaspor Durmazlar, tribünlerden alacağı güçle kazanan taraf olmak istiyor.

Potanın Timsahları, bugün kazanırsa adını final grubuna yazdıracak. Play-off çeyrek finalinde Sakarya BB ve Eskişehir Basket rakiplerini safdışı bırakarak final grubuna kalırken Bursaspor-Afyon Belediye ile Acıbadem Üniversitesi-Petkim eşleşmelerini tur atlayanları bu ekiplerle Süper Lig için dörtlü finalde mücadele edecek.





BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
GİOVANNİ İLE SON ANDA
Yayınlanma 07 Mayıs 2017, Pazar 11:05:10
BursaspordaBugün