HAYDİ BURSA ŞİMDİ TAM ZAMANI


Yayınlanma 28 Kasım 2018, Çarşamba 04:30:08
Güncelleme 28 Kasım 2018, Çarşamba 04:30:08
BursaspordaBugün

Bursaspor'un önünde oynayacağı 5 maçın 4'ü iç sahada... Bu süreçte taraftarlara bir kez daha önemli bir görev düşüyor

4-2'lik skorla kendine gelen yeşil beyazlılar, üst üste Erzurumspor ve Antalya'yı ağırlayacak. Ardından Göztepe deplasmanına gidecek olan Timsah, Malatya ile ilk yarıyı noktalayacak. İkinci devrenin ilk maçı da Fenerbahçe ile iç sahada.  

Spor Toto Süper Lig'de 13 hafta sonunda 16 puan toplayan Bursaspor için Akhisarspor maçı dönüm noktası oldu. 2-0 geriye düştüğü karşılaşmayı 4-2 kazanarak sevenlerini mest eden yeşil beyazlı futbolcular, maç sonrası taraftarlarla bir bütün oldu. Tüm Bursa, pes etmeyen, vazgeçmeyen oyunculara övgüler yağdırırken, Timsah'ın önündeki 5 maçın iç sahada olması ise büyük bir avnataj olarak görülüyor. 

BİR TEK GÖZTEPE

Bursaspor ilk olarak pazar günü sahasında Mehmet Özdilek'le birlikte yenilgi yüzü görmeyen Erzurumspor'u ağırlayacak.  Timsah'ın bir sonraki hafta ise yine kendi sahasında bugün Antalyaspor'la karşılaşacak. Bursaspor'un ilk yarıdaki son deplasmanı ise Göztepe olacak. Samet Aybaba'nın öğrencileri devreyi ise Malatyaspor karşılaşmasıyla noktalayacak. Bursaspor'un ikinci yarıya da evinde baylayacak ve Fenerbahçe'yi ağırlayacak. 

FUTBOLCULAR ÇAĞIRIYOR

Bu karşılaşmalardan alacağı skorlar Bursaspor'un ligdeki konumunu belirleyecek. Önünde ciddi bir avantaj bulunan yeşil beyazlılar, bu sezon sahasında sadece Spor Toto Süper Lig'de 2.sırada bulunan Kasımpaşa'ya kaybetti. Bursasporlu futbolcular'da sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla bu ayrıntıya dikkat çekerken, taraftarların bu karşılaşmalara büyük ilgi göstermesi bekleniyor. 


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
BURSASPOR, PFDK'YA SEVK EDİLDİ
Yayınlanma 28 Kasım 2018, Çarşamba 04:30:08
BursaspordaBugün