HAYDİ BURSA GÖREVE


Yayınlanma 12 Mart 2016, Cumartesi 10:53:15
Güncelleme 12 Mart 2016, Cumartesi 10:53:15
BursaspordaBugün

Timsah Arena'da kapıları 5 yıllığına 150 bin, 10 yıllığına 250 bin liradan satışa çıkarttıklarını belirten Başkan Ali Ay 'İstanbul'dan ziyade kendi işadamlarımızdan destek bekliyoruz' dedi.

Bursaspor Başkanı Ali Ay, Timsah Arena'nın bütün kapılarını satışa çıkardıklarını ifade etti. 
 
Rakamlar hakkında bilgi veren Başkan Ay 'Giriş ve çıkış kapılarını 5 yıllığına 150 bin, 10 yıllığına 250 bin liradan satışa çıkarttık. Alan kişinin ismi kapının üzerine yazılacak. İlkini örnek olması için ben firmam adına satın aldım. Satışa çıkartılan bu kapılara İstanbul'dan daha ziyade Bursalı işadamlarının sahip çıkmasını bekliyoruz' dedi. Ali Ay, Timsah Arena'daki kapılardan 25'ini bu ay içersinde satmayı plandıklarını belirterek şöyle konuştu: 

18 ADET LOCA SATTIK

'İlgi olacağını tahmin ediyorum. Ayrıca şuana kadar 18 adet loca sattık. Bu ay içersinde rakamın 22 olmasını bekliyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe'ye çok teşekkür ediyorum. Bize her konuda büyük destek oluyor. Eski yönetim bilindiği gibi ibra edilmedi. Biz göreve gelince hemen 2 denetim firmasıyla anlaştık. Şimdi, daha önce Trabzonspor'un mali hesaplarını inceleyen firmanın denetimleri başlayacak. Şu andaki sonuçların ne olduğunu bilmiyorum. Kesin bilgileri alınca bunları paylaşacağım. Göreve gelince ben ve arkadaşlarım bu kadar kötü bir mali tablo ile karşılaşacağımızı hiç düşünemiyorduk.'


Kaynak: Olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
HAMZA HOCA 11'İ DEĞİŞTİRİYOR
Yayınlanma 12 Mart 2016, Cumartesi 10:53:15
BursaspordaBugün