'HAMZA HOCA'NIN YANINDAYIZ'


Yayınlanma 30 Ağustos 2016, Salı 10:01:36
Güncelleme 30 Ağustos 2016, Salı 10:01:36
BursaspordaBugün

Başkan Ali Ay, Başakşehir maçında protesto edilen isimlere sahip çıktı. Genç teknik adamla uyumlu bir şekilde çalıştıklarını ifade eden Ali Ay 'Ayrılması gibi bir durum kesinlikle söz konusu değil. Oyuncularıma da güvenim tam. Transfer kesinlikle yapmayacağız' dedi.

Bursaspor Başkanı Ali Ay, Başakşehir maçında protesto edilen Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ve oyuncularına sahip çıktı. OLAY Spor'a konuşan Başkan Ay, 'Başakşehir karşısında kötü bir mağlubiyet aldık. İstediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Kazanmak isterdik fakat olmadı. Oyun olarak istediklerimiz olmadı. Ancak bu sahamızdaki ilk maç. Tepkilere çok üzüldüm. Biliyorum ki, hocamız ve oyuncularımız da üzüldü. Olmaması gereken bir davranıştı. Gelecek haftalar için sabır istiyorum' diye konuştu. 

BÜTÇE İSTEYEBİLİRDİ

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun her zaman yanında olduklarını ifade eden Ali Ay, 'Hamza Hocamızla yönetim olarak uyumlu bir şekilde çalışıyoruz. Aramızda hiçbir sıkıntı yok. Ayrılması gibi bir durum kesinlikle söz konusu değil. Ben istikrardan yanayım. Onunla berebar bir yola çıktık sonuna kadar da beraberiz.

Hocam Bursaspor'un durumunu düşünmeseydi, sezon başında bana şu şekilde konuşabilirdi: ' Başkanım ben 10-15 milyon euro transfer bütçesi istiyorum.' Ama  hocamız da takımın mali durumunu biliyor. Mağlubiyetler olacaktır. Fakat bu zamanda gelecek destek önemli. Oyuncularıma da güveniyorum tam.' dedi. 

GEREKİRSE DEVRE ARASINDA

Transfer konusuna da değinen Ali Ay şunları söyledi: 'Kesinlikle transfer yapmayacağız. Böyle bir düşüncemiz yok. Devre arasında gerekirse yaparız. Benim kadromdaki her oyuncuya güvenim sonsuz. Biz kulübün mali yapısını düşünerek transfer yaptık. Bu oyuncular birbirlerine alışana kadar zaman geçecek. Biz destek istiyoruz. Henüz ligin ikinci haftası. Ümitsizliğe kapılmaya gerek yok. Ben bir daha bu şekilde bir futbol ortaya koyacağımızı düşünmüyorum. 4 oyuncumuzun sakatlığı sebebiyle forma giymediği de unutulmasın.' 


Kaynak: Olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Müjde Akhisar teknik direktörü ayrılmış sayın Hamza Hamzaoğlu bu fırsatı kaçırma yuvana dön.
16.-2.01-0 / 17:09
inanç ünel


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
'8 AYDA ŞAMPİYON YAPAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM'
Yayınlanma 30 Ağustos 2016, Salı 10:01:36
BursaspordaBugün