GİDİN ARTIK!


Yayınlanma 16 Ağustos 2017, Çarşamba 08:39:10
Güncelleme 16 Ağustos 2017, Çarşamba 08:39:10
BursaspordaBugün

Yönetim, kadroda düşünülmeyen isimler için çare arıyor... İsrail'den gelen teklife sıcak bakmayan Ricardo Faty'nin menajeri çağrıldı... Necid'e Hollanda'dan talip var ama yıllık 200 bin Euro veriyorlar.

Başkan Ali Ay, ''Hocamızla konuşacağım. Kadroda düşünmediği isimlere başka sahada idman yaptırsın. Böyle devam ederse kimsenin gitmeye niyeti olmaz' dedi.


Kadroda düşünülmeyen oyuncuların henüz kendilerine kulüp bulamaması Bursaspor yönetimini kara kara düşündürüyor. Ricardo Faty, Tomas Necid başta olmak üzere futbolculara hiçbir teklif gelmediği gibi kulübün bulduğu takımlara da yanaşmamaları Başkan Ali Ay'ın tepkisine neden oluyor... Maccabi Tel Aviv'in, çok iyi şartlarda teklif sunmasına rağmen İsrail'e gitmek istemeyen Faty'nin menajerinin Bursa'ya davet edildiği öğrenildi.


KOMİK TEKLİF


Holllanda'dan Utrecht ekibinin de Tomas Necid için nabız yokladığı ancak Çek oyuncuya yıllık 200 bin Euro teklif ettikleri öne sürüldü. Necid'in de gitmek için kalan 700 bin Euro'yu Bursaspor yönetimden talep ettiği gelen haberler arasında. Başkan Ali Ay, kadrodan mutlaka oyuncu göndermeleri gerektiğini dile getirip, 'Hocamızla konuşacağım. Kadroda düşünmediği isimlere başka sahada idman yaptırsın. Böyle devam ederse kimsenin gitmeye niyeti olmaz' dedi.


O PARAYI VEREMEYİZ


Teknik Direktör Paul Le Guen'le sık sık görüştüğünü anlatan Ay, 'Takımın gidişatından memnun. Delarge son transferimiz de performansını beğeniyor. Transfer için çabalıyoruz. Norveç'ten Samuel için biraz olumlu hava vardı ama Viking kulübü 1 milyon 500 bin Euro bonservis bedelinin 1 milyon Euro'sunu peşin istiyor. Oyuncuya 200 bin Euro, menajerine 100 bin Euro derken vergisi falan 1 milyon 500 bin Euro nakite ihtiyaç var. Bursaspor'un şuan böyle bir parayı ödeme imkanı yok.'


ŞENER VE RODELLEGA'YI DÜŞÜNDÜK


'Taksitle kabul ederlerse olabilir. Bu ay 27 milyon lira ödeme yapmalıyız. Bunu çözmeye çalışıyoruz. Kısacası, şartlarımıza göre hareket etmeliyiz. Hernani'den belki olumlu bir haber alabiliriz. Amacımız maça kadar bir oyuncu daha yetiştirmek. Sağ bekle ilgili de hem hocamız hem de bizim ekibimiz bakıyor. Fenerbahçe'den Şener Özbayraklı gündemimize geldi ama yıllık kazancı 1 milyon 600 bin Euro. Bunu karşılama şansımız yok. Aynı şekilde Trabzonspor'dan Rodellega'yı da düşündük fakat onun yıllık kazancı da 1 milyon 800 bin Euro.'


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Ne çöp mü..
Başkanın ağzından , siz futbolcudan ne anlarsınız ki demeci ve gelinen Son Nokta..
Bi tane Futbolcuya TALİP YOK..
Bravo Sayın Başkan Yönetim Scout EKİBİ
16.08.2017 / 09:50:56
Erdinç çimen


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
BİLETLER BUGÜN SATIŞTA
Yayınlanma 16 Ağustos 2017, Çarşamba 08:39:10
BursaspordaBugün