GENEL KURUL İÇİN İŞTE TARİHLER!


Yayınlanma 13 Nisan 2018, Cuma 04:30:05
Güncelleme 13 Nisan 2018, Cuma 04:30:05
BursaspordaBugün

Başkan Ali Ay, olağan genel kurul için düşündüklerini zamanı açıkladı.

Ay, 'Tüzük değişikliğinde kongrenin iki güne yayılması düşünülmüştü. Ancak biz tek günden bitirmeyi planlıyoruz. 27 Mayıs'ın Ramazan ayı içinde olması belki biraz zorlayabilir üyelerimizi' dedi. 

Bursaspor Başkanı Ali Ay, dünkü antrenman sırasında basın mensuplarıyla sohbet toplantısı gerçekleştirdi. Mayıs ayında yapılacak kongreyle ilgili bilgi veren Başkan Ay, '13 Mayıs veya 27 Mayıs olarak düşünüyoruz.

Tüzük değişikliğinde kongrenin iki güne yayılması düşünülmüştü. Ancak biz tek günden bitirmeyi planlıyoruz. 27 Mayıs'ın Ramazan ayı içinde olması belki biraz zorlayabilir üyelerimizi. Şu anda düşünce içerisindeyiz' ifadelerini kullandı.

GÜZEL BİR HAVA VAR

Başkan Ali Ay, teknik direktörlük koltuğuna oturan Mustafa Er'le güzel bir havanın oluştuğunu belirterek, 'İnşallah Mustafa hocayla güzel günler yaşayacağız.

Uzun vadeli düşüncem de var Mustafa hocayla. 6 maç çok önemli. Dediğim gibi güzel bir hava oluştu takım içinde. Bu hava bize önce oyun sonra da puan olarak dönecektir' dedi.

0516'DA RAKAM KAÇ?

Bursaspor Kulübü'ne başkan olduğundan bu yana dövizdeki yükselişin kulüpleri büyük zarara uğrattığını belirten Ali Ay, şunları söyledi: 'Herkes bundan dertli.

Biz de zarara uğradık. Ufak bir hesap yaptığımızda geldiğimiz günden bugüne Euro'daki artışı hesaplayınca 25 milyon Euro'luk bir fark var. Çok büyük bir rakam. Kulüplerin belini büküyor.' Başkan Ay, son olarak da 516'lı hatların 4 bin adet satıldığını belirtti.

 


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
"HER MAÇA KAZANMA ODAKLI ÇIKACAĞIZ"
Yayınlanma 13 Nisan 2018, Cuma 04:30:05
BursaspordaBugün