GELİN HEP BERABER OLALIM


Yayınlanma 07 Aralık 2019, Cumartesi 04:30:02
Güncelleme 07 Aralık 2019, Cumartesi 04:30:02
BursaspordaBugün

Başkan Mesut Mestan, Giresunspor maçı öncesi taraftarlara seslendi.

Emin adımlarla hedefe yürüdüklerini ifade eden Başkan Mestan, 'Giresunspor karşısında da taraftarlarımıza ihtiyacımız var. Onların desteğiyle bir engeli daha aşmak istiyoruz' dedi. 

Bursaspor Başkanı Mesut Mestan, takımın gidişatından memnun olduğunu söyledi. Yeşil beyazlı taraftarlara seslenerek yarın oynanacak karşılaşmaya davet eden Mestan, 'Onların desteğine çok fazla ihtiyacımız var. Hep birlikte bir engeli daha aşmak istiyoruz. Emin adımlarla hedefe yürüyoruz. Geldiğimiz nokta iyi ama yeterli değil. Zirveye çıkıp sezon sonuna kadar da orada kalmalıyız' dedi. 

TEK HEDEFİMİZ VAR

'Hep beraber olalım Süper Lige dönelim' diyerek sözlerini sürdüren Mesut mestan, 'Şehrin bütünleşmesiyle hedefe ulaşacağımıza inanıyorum. Tek hedefimiz Süper Lig'e çıkmak. Giresunspor maçıyla da Süper Lig'e bir adım daha yaklaşmak istiyoruz. Takımımıza güvenimiz tam. Taraftarımızın da bu maçta futbolcularımızı yalnız bırakmayacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Davalarla ilgili kesinleşen yok!

Başkan Mestan, FIFA'dan puan silme veya transfer yasağıyla ilgili konulara da açıklık getirdi.

Son günlerde sürekli gündemde olan 6 puan silme ve transfer yasağı konularıyla ilgili de Başkan Mesut Mestan açıklamalarda bulundu. Mestan, şunları söyledi: 'Futbolcular alacaklarıyla ilgili olarak FIFA'ya gittiler. Biz de buna karşılık CAS'a başvurduk. Şu anda 14 tane dosyamız var. Bunlar 6 milyon Euro civarında. Bu davalarla ilgili kesinleşen bir şey yok.'

7 VEYA 8. AYLARDA NETLEŞİR

'En erken 2020 yılının 7 veya 8. aylarında netleşir. O dönemde de bize bununla ilgili yazı gelir. Bu alacaklarla alakalı aleyhimize bir durum söz konusu olursa, borcun ödenmesi için zaten en erken 30 gün, en fazla da 60 gün süre veriliyor kulüplere. Böyle bir durum karşılaşırsak konuyu kamuoyuyla paylaşırız.” 


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
GEÇMİŞ OLSUN RAMAZAN
Yayınlanma 07 Aralık 2019, Cumartesi 04:30:02
BursaspordaBugün