GALATASARAY'A DEV GÖNDERME


Yayınlanma 04 Haziran 2015, Perşembe 07:44:40
Güncelleme 04 Haziran 2015, Perşembe 07:44:40
BursaspordaBugün

Bursaspor taraftarı Galatasaray karşısında tam anlamıyla görsel bir şov sergiledi. Takımlarını büyük coşkuyla destekleyen Yeşil Beyazlılar futbolculara müthiş destek verdi.

Bursasporlu taraftarlar Galatasaray karşısında takımlarını büyük bir coşkuyla desteklerken, maç öncesinde yaptıkları atkı şovla adeta büyüledi. Teksas’ın pankartı ilk kez tribündeki yerini aldı. Yeşil Beyaz sevdalıları kendilerine ayrılan bölümün tamamını doldurdu. Futbolculara büyük destek veren Bursasporlu taraftarlar yaktıkları meşalelerle de görsel bir şölene imza attı.

EN BÜYÜK BURSASPOR

Bursasporlu taraftarlar Galatasaray’ın 4’ünçcü yıldızına göndermede bulunarak, ‘Tertemiz futbolumuz tüm rütbelere bedel’ ve ‘Hangimiz sevmedik çılgınlar gibi’ yazılı pankartları astı. Yeşil Beyazlılar ayrıca yaptıkları koreografide ise ‘Her zaman her yerde en büyük Bursaspor’ yazdı. Bursasporlu taraftarlar maç öncesinde de Bursaspor kafilesini stada girerken meşaleler eşliğinde karşıladı.

DEV BAYRAKLAR AÇILDI

Türkiye Futbol Federasyonu Bursaspor-Galatasaray Türkiye Kupası final maçında adeta görsel bir şölene imza attı. Maç öncesi iki takımın dev bayrakları sahaya getirildi.


Kaynak: Bursahakimiyet.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
VURAL VE SAĞLAM DA TRİBÜNDE
Yayınlanma 04 Haziran 2015, Perşembe 07:44:40
BursaspordaBugün