FUTBOLCULAR GİDER ADAMLAR KALIR!


Yayınlanma 08 Ağustos 2019, Perşembe 09:30:04
Güncelleme 08 Ağustos 2019, Perşembe 09:30:04
BursaspordaBugün

Çaykur Rizespor, Bursaspor'un genç kalecisi Ataberk Dadakdeniz'e talip oldu. Karadeniz ekibinin Sportif Direktörü Yılmaz Bal Ataberk'e, "Bonservisini al gel, 450 bin TL'den 5 yıllık kontrat yapalım" dedi. Ancak genç kaleci bu teklifi düşünmeden reddetti.

Haber | Tolga ÖZTAŞ

Kâbus gibi geçen 3 sene sonunda geçtiğimiz sezon Spor Toto Süper Lig'den düşen ve önümüzdeki sezon TFF 1. Lig'de mücadele edecek Bursaspor'da futbolcular bir bir takımdan ayrıldı. Timsah için, "Ölürüz", "Ben zaten Bursa'da yaşayacağım" diye konuşan ancak ilk fırsatta kaçanlar ile, "Başkan bana haksızlık yapıyor", "Süper Lig seviyesinde oynamak istiyorum" diyerek kaçmaya çalışanlara genç kaleci Ataberk Dadakdeniz'den aidiyet dersi geldi. Muhammed Şengezer'in olası transferi durumunda belki birinci kaleci konumuna gelecek genç eldiven önceki hafta Çaykur Rizespor'un teklifini elinin tersiyle reddetti.

NEDVED'İ HATIRLATTI

Geçtiğimiz sezon başında Samet Aybaba'nın ekibinde yer alan ve kısa bir süre sonra da Çaykur Rizespor'a Sportif Direktör olarak giden Yılmaz Bal genç kaleciye ulaştı. Bal, Ataberk'e, "Bursaspor'dan bonservisini al gel. Yetiştirme bedelini biz TFF'ye öder seni kadro- muza katarız. 450 bin TL'den olmak üzere sana da 5 yıllık kontrat yapalım" teklifini yaptı. Ancak 20 yaşındaki file bekçisi İtalya'da 2 şampiyonluğu silinip Serie B'ye düşürülen Juventus'te Pavel Nedved'in, "Eğer bir takım küme düşerse futbolcular gider, adamlar kalır" sözünü bizlere tekrar hatırlatarak Çaykur Rizespor Sportif Direktörü Yılmaz Bal'a olumsuz yanıt verdi.


Kaynak: bursahakimiyet.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
beyler tahta aciliyor deyip milleti oyaladiniz ligi ve milleti kale almidiniz telafisi olmaya lige basluyoruz lutfen .işi ciddiye aliniz transfer de bitiyor
19.-2.13-0 / 08:56
Muharrem cay


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
BASKETBOL SERKAN ERDOĞAN'A EMANET
Yayınlanma 08 Ağustos 2019, Perşembe 09:30:04
BursaspordaBugün