FRANSIZLAR ONU İZLİYOR


Yayınlanma 10 Kasım 2018, Cumartesi 04:30:06
Güncelleme 10 Kasım 2018, Cumartesi 04:30:06
BursaspordaBugün

Bursaspor'un genç yıldızı için önümüzdeki hafta bir girişim olabilir. İlk Süper Lig deneyimini yaşadığı Bursaspor'da forma giydiği 6 haftada tüm dikkatleri üzerine çeken Umut Meraş için 1 milyon Euroluk bir teklif yapılacağı iddia edildi.

Transferin son günlerinde Bursaspor'a, Boluspor'dan gelen Umut Meraş, kısa sürede adından söz ettirmeyi başardı... Ankaragücü maçında attığı şık gol ve ardından gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine toplayan genç futbolcuyu, yurt dışından da takip ettikleri öğrenildi... İsmi sır gibi saklanamn bir Fransız kulübü yetkililerinin, Umut'u hem canlı hem de televizyondan izleyip beğendikleri ve devre arası için şimdiden harekete geçmeye hazırlandıkları öne sürüldü. 

2 MLYON TL'YE GELDİ

Bursaspor'la 2022 yılına kadar mukavelesi olan Umut Meraş, sezon başında 2 milyon lira bonservis karşılığı takıma katılmıştı. 23 yaşındaki futbolcunun bu sezon kazanacağı rakam ise 1 milyon 300 bin lira... Fransız ekibinin, önümüzdeki hafta Umut Meraş için 1 milyon Euroluk resmi bir teklifte bulunacağı gelen haberler arasında. Teknik Direktör Samet Aybaba, 'Performansından çok memnunum. Umu'u kazandık' dediği genç oyuncu için Bursaspor yönetimin tasarrufu da merak konusu...  


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
ANLATILMAZ YAŞANIR
Yayınlanma 10 Kasım 2018, Cumartesi 04:30:06
BursaspordaBugün