FORMA İÇİN SIRAYA GİRDİLER


Yayınlanma 21 Aralık 2019, Cumartesi 04:13:59
Güncelleme 21 Aralık 2019, Cumartesi 04:13:59
BursaspordaBugün

Teknik direktör değişimiyle yeni hocadan forma bekleyen Sedat Dursun ve Jani Atanasov, “Her şey Bursaspor için daha iyi olacak” diye konuştular.

Bursaspor'da ilk 11'de kendilerine fazla yer bulamayan futbolcular, teknik direktör değişimi ile artık sıranın kendilerine gelmesini bekliyor. Yolların ayrıldığı Yalçın Koşukavak zamanında formaya hasret kalan oyunculardan Sedat Dursun ve Jani Atanasov, teknik adam değişikliğini değerlendirdiler. İbrahim Üzülmez ile yeni bir çıkışa geçmek istediklerini vurgulayan Sedat, “İlk haftalarda oynadım. Sonradan bazı sıkıntılar oldu oynamadım. Böyle problemler yaşadım. Kendim ve takımım adına hayırlı olsun” dedi. 

BURSASPOR BÜYÜK KULÜP

Sedat Dursun, ‘Yalçın Koşukavak ile bir sorun yaşayıp yaşamadığı' sorusunu da “Genel olarak oyun sistemine uymadığım için böyle değerlendirdi. Saygı duydum ve sıramı bekledim. Futbolda profesyonellikte bunlar olan şeyler” şeklinde yanıt verdi. Jani Atanasov da, 'Her şey iyi olacak çünkü Bursaspor büyük bir kulüp. Bursaspor'u çok seviyorum. Yeni teknik direktörle ilgili bir şeyler söylediler. Umarım hoca iyidir. Hep beraber göreceğiz. Her şey Bursaspor için daha iyi olacak” ifadelerini kullandı. 


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
BİR YILDIZ GİBİ PARLIYOR
Yayınlanma 21 Aralık 2019, Cumartesi 04:13:59
BursaspordaBugün