FIRSATLAR BİR BİR KAÇIYOR


Yayınlanma 11 Aralık 2019, Çarşamba 04:30:05
Güncelleme 11 Aralık 2019, Çarşamba 04:30:05
BursaspordaBugün

Yeniden Süper Lig'i hedefleyen Bursaspor, rakiplerinin kayıplarını bir türlü lehine çeviremiyor.

Bu sezon evindeki ilk yenilgisini Giresunspor karşısında alan yeşil beyazlılar, zirve yolunda bugüne kadar eline gelen birçok şansı değerlendiremezken, bu hafta da 2. fırsatını tepti.

Bursaspor, Giresunspor yenilgisiyle zirve yarışında bir darbe daha alırken, bu sezon ayağına kadar gelen fırsatları bir bir tepiyor. Yeniden Süper Lig'i hedefleyen ve 3 puan silme cezasına rağmen üst sıralardan kopmayan yeşil beyazlılar, son haftalarda aldığı beklenmedik sonuçlarla adeta “Zirveyi istemiyorum” diyor. Giresunspor mağlubiyetiyle evindeki yenilmezlik serisi de sona eren Timsah, yine de 14. haftayı play-off potasında kapatmayı başardı. 

İSTEDİĞİNİ ALAMIYOR

Ligde kendisi gibi zirve yarışında olan rakiplerinin birbirleriyle karşılaştığı haftalarda alacağı sonuçlarla sıralamada üst sıralara yerleşme fırsatı bulunan Timsah, bu maçlarda istediğini alamadı. Ligin 10. haftasında evinde Balıkesirspor karşısında 1 puana razı olan ve ilk beraberliğiyle tanışan Bursaspor, ardından deplasmanda Boluspor karşısında da galibiyete uzanamadı. Bu 2 haftada 4 puan bırakan yeşil beyazlılar, zirve yarışında yara alırken, sonraki haftalarda aldığı üst üste 2 galibiyetle yeniden zirveye tutundu.

TAHAMMÜL KALMADI

Ancak, geride kalan haftada evinde Giresunspor'a mağlup olan Timsah, bu kez de ikinci sıraya yerleşme fırsatını tepti. Bursaspor, aldığı bu sonuçlara rağmen play-off hattında yer alırken, zirve hedefine ulaşabilmesi için bundan sonra kayba tahammül kalmadı. Özellikle ilkyarıyı 30 puan ve üstünde kapatmak isteyen yeşil beyazlıların kalan 3 haftayı kayıpsız atlatması gerekiyor.

 

 


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
İZİN BİTİYOR
Yayınlanma 11 Aralık 2019, Çarşamba 04:30:05
BursaspordaBugün