FİLENİN TİMSAHLARINA MORAL YEMEĞİ


Yayınlanma 20 Ekim 2015, Salı 23:11:46
Güncelleme 20 Ekim 2015, Salı 23:11:46
BursaspordaBugün

Önümüzdeki hafta sonu başlayacak olan 2015-2016 Sezonu Voleybol 3.Ligi müsabakaları öncesinde Filenin Timsahları, akşam yemeğinde biraraya geldi.

Bademli Anadolu Et Lokantası’nda gerçekleştirilen yemek organizasyonuna Başkan Recep Bölükbaşı, Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Halil Özyürek, Mali Asbaşkan Kemal Güler , Hukuk İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Konuralp Yeşil, Voleybol takımı teknik heyet ve sporcular katıldı.

BAŞKAN BÖLÜKBAŞI: “ YENİ SEZON HAYIRLI OLSUN”

Recep Bölükbaşı yemekte teknik heyet ve sporculara hitaben yaptığı konuşmada yönetim kurulu olarak sezon sonunda takımdan şampiyonluk beklediklerini ifade etti.

Bursaspor’un son dönemde futbol kulübü görünümünden çıkıp, spor kulübü görünümüne kavuşmaya başladığını ifade eden Bölükbaşı, yemekte şu açıklamalarda bulundu;

“Öncelikle önümüzdeki haftasonu başlayacak sezonun sizlere ve camiamıza hayırlı olmasını diliyorum. Pazar günü deplasmanda Ankara Karşıyaka kulübü ile oynayacağınız maç ile sezon başlayacak. Bu sezon takımımıza yeni transferler yaptık. Hocamız da geçen sezonun Avrupa şampiyonu olan hocası. İnşallah sezon boyunca, sakatlık geçirmeden, başarılı ve mutlu oluruz. Bursa, Türkiye’nin en büyük şehirlerinden birisi ve Bursaspor Kulübü de en büyük şehir kulübü. Voleybol branşımız rahmetli başkanımız İbrahim Yazıcı zamanında kurulmuştu. O dönemde bende yöneticiydim ve katkılarımız olmuştu. Geçtiğimiz sezon da basketbol branşını kurduk ve iyi ki kurmuşuz. Türkiye’de özellikle İstanbul kulüpleri futbol branşının dışındaki branşlarla göstermiş oldukları faaliyetler ile spor kulübü hüviyetini sürdürüyorlar. Bizde bundan sonra inşallah elde edeceğimiz başarılarla spor kulübü olacağız. Hem voleybol hem de basketbol da güzel yatırımlar yaptığımızı düşünüyorum. Amatör Şubelerden Sorumlu Yöneticimiz Halil Bey’de gecesini gündüzüne katıyor. Artık top sizde. Esas görev sizlerde. Sizler başarılı olursanız bizlerde çok iyi olacağız. Hepinize sezon boyunca başarılar diliyorum.”





BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
TİMSAH ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRDÜ
Yayınlanma 20 Ekim 2015, Salı 23:11:46
BursaspordaBugün