FİLENİN TİMSAHLARI YENİ SEZONA HAZIR


Yayınlanma 23 Ekim 2015, Cuma 15:27:39
Güncelleme 23 Ekim 2015, Cuma 15:27:39
BursaspordaBugün

2015-2016 Türkiye Bayanlar 3.Lig sezonuna pazar günü saat:15:00’da Ankara Karşıyaka maçıyla başlayacak olan Filenin Timsahları hazırlıklarını sürdürüyor.

Nilüfer Belediyespor Tesisleri’nde son çalışmasını gerçekleştiren Bursaspor'da Zümra’nın dışında sakat oyuncu bulunmuyor.

Emin İmen yaptığı açıklamada ligin genç ekiplerinden birisiyle deplasmanda oynayacaklarını ve galibiyetle sezona başlamak istediklerini dile getirdi.

İmen bu sezon yeni bir yapılanm içerisinde olduklarını belirterek başladığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Yeni katılan arkadaşlarımız var. Geçen yıllara göre daha güçlendiğimizi düşünüyorum. Zümra’nın biraz dizinde problem var. Onun dışında bir sıkıntımız yok. İyi bir hazırlık süreci geçirdiğimizi düşünüyorum. Yeni sezona da hazırız. Bu hafta Ankara Karşıyaka maçıyla sezona başlıyoruz. İzmir Karşıyaka Kulübü’nün altyapısı Ankara Karşıyaka. Ligin genç ekiplerinden bir tanesi. Amacımız deplasmanda olsa galibiyetle başlayıp bu sezon hedeflediğimiz 2.lige çıkabilmek” dedi.

Tecrübeli takım kaptanı Bahar Ekinci yaptığı açıklamada ise “Yeni arkadaşlıklar var ve ilk maçımız. Bizim için çok önemli. Çünkü ilk defa birlikte oynuyoruz. Geç katılan arkadaşlarımız var. Lige hazırız. Takımımız çok iyi çalışıyor ve kendimize güveniyoruz. Galibiyetle döneceğimizi düşünüyorum” dedi.

Bursaspor Bayan Voleybol takımı sezonun ilk maçını 25 Ekim 2015 Cumartesi günü saat:15:00’da Ankara Beştepe Spor Salonu’nda Karşıyaka ile oynayacak.





BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
TİMSAH'TA KEYİFLER YERİNDE!
Yayınlanma 23 Ekim 2015, Cuma 15:27:39
BursaspordaBugün