'FENERBAHÇE GALİBİYETİ TARAFTARLARIMIZA ARMAĞAN OLSUN'


Yayınlanma 12 Eylül 2016, Pazartesi 22:54:42
Güncelleme 12 Eylül 2016, Pazartesi 22:54:42
BursaspordaBugün

Taraftarlara güzel bir bayram hediyesi verdiklerini ve çifte mutluluk yaşattıklarına dikkat çeken Bursaspor Kulübü 2’nci Başkanı Ali Ademoğlu, “Bu galibiyeti cefakar taraftarlarımıza armağan ediyoruz. Güzel günler takımımızla birlikte olacak” dedi.

Ademoğlu, “Bursamıza, taraftarlarımıza iki bayramı bir arada ve büyüm mutluluk yaşatan teknik direktörümüz Hamza Hamzaoğlu’na, teknik ekibine ve futbolcu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bugün Bursa olarak çifte bayram sevinci yaşıyoruz” dedi.

GÜZEL GÜNLER BEKLİYOR

Ademoğlu ”Biz taraftarlarımımızla. Futbolcularımızla birlikte bir aileyiz. Biz yönetim olarak bu takımın çok güzel başarılara imza atacağına inanıyoruz. Çok güzel başarıların geleceğine inanıyoruz. Tek arzumuz taraftarlarımızın bu takıma inanarak zaman tanımalarıdır. Kayserispor, Kasımpaşa ve Gaziantepspor karşılaşmalarıyla birlikte yükselişimizi sürdüreceğimize inanıyoruz. Bursamızı güzel günler bekliyor” dedi.
16 Eylül cuma günü saat 20.00’de Bursa’da Kayserispor ile karşılaşıcak olan Bursaspor, bir günlük iznin ardından hazırlıklarına Özlüce Tesisleri’nde başlayacak.


Kaynak: Hürriyet






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
AZİZ BEHİCH'TEN KADIKÖY SELFİE'Sİ
Yayınlanma 12 Eylül 2016, Pazartesi 22:54:42
BursaspordaBugün