FATİH PULAT'TAN O İDDİALARA CEVAP!


Yayınlanma 21 Ocak 2017, Cumartesi 17:17:12
Güncelleme 21 Ocak 2017, Cumartesi 17:17:12
BursaspordaBugün

Bursaspor Kulübü Mali As Başkanı Fatih Pulat bugün yerel bir medyada köşe yazısında yer alan iddialar için Bursa.com’a özel açıklamalarda bulundu.

Bursaspor Kulübü’nün Mudanya – Bursa yolu üzerindeki aldığı arazinin satışında usulsüzlük yapıldığı iddialarını cevaplayan Fatih Pulat “Arazinin imarı bile olmasa Mudanya gibi bir yerde, yola cephe bir yer bu paraya alınamazdı.” dedi.

Fatıh Pulat yaptığı açıklamada “Bizler bu arazinin alışını resmi olarak gerçekleştirdik. Buranın tapusu 2005 yılında alınmış, biz bunun için araştırma yaptık. Üç ay önce el değiştirilmiş olsa bunda bir suistimal ararsınız. Yani tapu üçüncü bir kişiye geçip Bursaspor Kulübü almış olsa anlarım. Ancak bu araziyi alan isim 2005 yılında tapuyu almış. Biz yönetim kurulu olarak bu kişiye ulaştık. Ancak ben o şahsın yüzünü bile görmedim. O tapunun sahibi umre için yola çıktı. Ancak konudan bahsedilince ‘ben o gazetenin sahibini arayacağım. Gerekli yerlere ifade de verebilirim.’ dedi. Zaten biz kulüp olarak dernek statüsünde olduğumuz için bütün evraklar resmi olarak kayıt altında duruyor. Tapunun üzerinde 650 Bin Liralık harç makbuzu da mevcut.” dedi.

ALDIĞIMIZ ARAZİ ‘TİCARİ İMARLI’

Pulat açıklamasını devamında “Şunu da ifade etmek istiyorum ki; Mudanya, Bursa karayolunda yola 45 metre cephesi bulunan ‘ticari imarlı’ bir yer ve biz imarsız bir yer almadık. Ticari imarlı bir yeri 650 Bin TL’ye almak imkansızdır. İlk sahibi bize ‘bu planı ben düzelttirebilseydim 3 Milyon TL’den aşağı vermezdim’ dedi. Burasının rahic bedelinin dönümü ise 1 Milyon TL’dir. Biz 1850 metrekareyi 650 Bin TL’ye aldık. Arazinin imarı bile olmasa Mudanya gibi bir yerde, yola cephe bir yer bu paraya  alınamazdı. 

BU İDDİALAR İNCELENSİN!

"Ben şahsım adına vergi dairesine gidip başvuru yapacağım. Bu iddialar incelensin diye. Ben eski bir banka müdürüyüm. Bizim hesaplarımız her zaman kontrol altındadır. Benim, eşimin, kardeşlerimin ve tüm ailemin hesapları incelenebilir. O köşe yazısında ‘Ali Ay kefil oldu.’ gibi bir bölüm vardı. O kefaletin altında benim ve eşimin de imzası var. Ben ve eşim beraber kefil olduk o kredi dosyasına. Her şey resmi olduğundan polemiğe girmek istemiyorum. Tabii ki yasal hakkım saklı kalmak kaydıyla." ifadelerini kullandı.


Kaynak: Bursa.com






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
İŞTE O PORTEKİZLİ!
Yayınlanma 21 Ocak 2017, Cumartesi 17:17:12
BursaspordaBugün