FATİH PULAT: KREDİDE TEK KORKUMUZ...


Yayınlanma 19 Nisan 2017, Çarşamba 21:38:17
Güncelleme 19 Nisan 2017, Çarşamba 21:38:17
BursaspordaBugün

Bursaspor Kulübü Finansal Yapılanmadan Sorumlu Asbaşkanı Fatih Pulat sonucu merakla beklenen kredinin tüm detaylarını Bursa.com'a anlattı.

Fatih Pulat kredi konusunda işin sadece imzalara kaldığını belirtirken "Olası bir kur dalgalanmasından dolayı faiz oranlarından etkilenmek istemiyoruz." dedi.

Pulat yaşanan süreci ise “Kredi konusunda önemli gelişmeler kaydettik. Yüzde 90-95 oranında bu iş artık bitti. Önümüzdeki hafta imzaları atmış oluruz. Faiz oranı konusunda 17.50’den kapı açılmıştı. Bizler de 16 gibi bir oran istemiştik ancak yoğun pazarlıklar sonucunda 16.50’ye kadar düşürdük. Aylık orana vurursak biz 1.33 istemiştik banka ise 1.37 faiz oranı istedi. Çekeceğimiz kredi tüketici kredisi gibi aylık ödeme olarak olmayacak. Bir yıl ödemesiz olarak anlaştık. Bu bir yıllık süreçte sadece faiz ödemesini yapıyoruz. Ondan sonraki dönemlerde ise üçer aylık taksitler diliminde ödüyoruz. Bu üç aylık ödeme dönemlerinde federasyondan gelen paraların durumuna göre ödeme planlarımızı yaptık. Yani bize altıncı ayda para geliyorsa, üçüncü ayda ödeme mantığından uzak durduk. Bu şekilde cebimizden daha az faiz ödemesi çıksın diye sistemi oluşturduk. Kredinin bu zamana kadar beklemesi bizim istediğimiz şartlar dahilinde olması içindi. Şimdi tek düşüncemiz bir an önce imzaları atmak, olası bir kur dalgalanmasından dolayı faiz oranlarından etkilenmek istemiyoruz.” sözleriyle ifade etti.


Kaynak: Bursa.com






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
BURSASPOR’DAN NEŞELİ ANTRENMAN
Yayınlanma 19 Nisan 2017, Çarşamba 21:38:17
BursaspordaBugün