ENGEL KALMADI, AĞUSTOS'TA AÇILIYOR


Yayınlanma 20 Temmuz 2015, Pazartesi 13:01:22
Güncelleme 20 Temmuz 2015, Pazartesi 13:01:22
BursaspordaBugün

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Timsah Arena’nın yeni sezon maçlarına yetişmesinde engel kalmadığını vurgulayarak, ağustos ayında stadın açılacağı bilgisini verdi.

Başkan Recep Altepe, Bursa’nın yaklaşık 185 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olan yeni stadyumunda incelemelerde bulundu. Altepe, Türkiye’de ilk kez takımının sembolüyle tasarlanan bir stadyum olan Timsah Arena’da hazırlıkların son aşamaya geldiğini ve heyecanın da günden güne arttığını söyledi. 

EN BÜYÜK ESER

Altepe, UEFA kriterlerine uygun olarak yapılan yaklaşık 45 bin kişi kapasiteli yeni stadyumun en kısa sürede tamamlanmasını istediklerini söyleyerek, “Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak bu dönemde yaptığımız en büyük inşaat olan yeni stadyum, aynı zamanda Büyükşehir Belediyesi tarihinde yapılan en büyük eser. Stadyumu ağustos ayında yapılacak müsabakalara hazırlıyoruz” diye konuştu.

ZAFERLER YAŞAYALIM

Başkan Altepe, son düzenlemelerin de stadın dışında kaplamalar ve çevre düzenlemeleri şeklinde devam ettiğini anlatarak, stadın sezon maçlarına yetişmesinde engel kalmadığını vurguladı. Başkan Altepe, ağustos ayında stadın açılacağını sözlerine ekleyerek, “Yeni stat, çok güzel olacak, Bursa’da ve Bursaspor’a güzellikler getirsin, yeni şampiyonlukları, Avrupa zaferlerini burada yaşayalım” diye konuştu.    


Kaynak: Bursahakimiyet.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
OZAN TUFAN'A 6 MİLYON EURO VERDİLER!
Yayınlanma 20 Temmuz 2015, Pazartesi 13:01:22
BursaspordaBugün