EMİN İMEN: TARAFTARIMIZLA PLAY OFF'A YÜRÜYECEĞİZ


Yayınlanma 04 Şubat 2017, Cumartesi 11:17:04
Güncelleme 04 Şubat 2017, Cumartesi 11:17:04
BursaspordaBugün

Tribünlerin boş kalmasını istemediklerini belirten Emin İmen, "Seyircimiz bizim 7'nci silahımız. İnşallah bu sezon onların desteğiyle Play Off'a yürüyeceğiz" sözlerini sarf etti.

Bursaspor Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Emin İmen, AS TV'de Spor Özel programında İrem Özyılmaz'ın konuğu oldu. 2015 yılında Bursa Büyükşehir Belediyespor'la Avrupa şampiyonu olan tecrübeli çalıştırıcı, aynı başarıları Bursaspor'da da yakalamak istediğini belirterek, "Bizim hayat felsefemiz kazanmak üzerine kurulu. Burada da bu hedef doğrultusunda göreve geldik. Şu anda kulüp olarak bir geçiş sürecindeyiz. Bu sezon hedefimiz ilk 4'e girip Play Off oynamak. Bu haftaki Yeşilbayramiç mücadelesi çıkış maçımız olacak" dedi.

UZUN VADEDE HEDEF AVRUPA

Yeşil Beyazlı taraftarlara mesaj veren tecrübeli çalıştırıcı, "Bursaspor hepimizin kulübü. Onlar futbolda 12, basketbolda 6, voleybolda da her zaman 7'nci adam. Biz, duygularıyla hareket eden bir toplumuz. İnşallah onların desteğiyle birlikte Play-Off'a yürümek istiyoruz" diye konuştu. Transferle ilgili de bilgi veren İmen, "Bu sezon yolumuza bu kadroyla devam edeceğiz. Ancak uzun vadede kadromuzu güçlendirip Bursaspor'u Venüs Sultanlar Ligi ve Avrupa'ya taşımak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Spor Okulları projesiyle ilgili bilgi veren Emin İmen, Bursa'ya voleybol kültürünü yerleştirmeyi amaçladıklarını belirterek, "Çocukları Bursasporlu yapmak, onlara spor kültürünü kazandırma hedefiyle bu projeyi gerçekleştirdik. Bursalı sporserverler kulübü arayarak eğitimle ilgili bilgi alabilirler. Hayalim, Bursa'da kuracağımız takımın oyuncularıyla, yani kendi evlatlarımızla başarılar yakalamak. El ele verirsek, güzel şeyler olacaktır" dedi.


Kaynak: Bursahakimiyet.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
MAÇ SONU SALON KARIŞTI
Yayınlanma 04 Şubat 2017, Cumartesi 11:17:04
BursaspordaBugün