DİKKAT ET YANARSIN!


Yayınlanma 01 Nisan 2019, Pazartesi 04:30:06
Güncelleme 01 Nisan 2019, Pazartesi 04:30:06
BursaspordaBugün

Alanyaspor'un Sergen Yalçın'la kendi sahasında mağlubiyeti yok.

Bursaspor'u Akdeniz'de dişli bir rakip bekliyor. Sergen Hoca'yla evinde sadece Beşiktaş, Galatasaray ve Başakşehir beraberlikleri bulunan turuncu yeşillilerde Papiss Cisse 12 golle, Efecan Karacan ise 7 asistle oynuyor. 

Milli maçlar ve seçimler geride kaldı artık tüm gözler Spor Toto Süper Lig'e çevrildi. Heyecanla bu hafta kaldığı yerden devam edecek. 26 haftalık periyodu 28 puanla 15.sırada geçen Bursaspor için artık her maç final niteliği taşıyor. Gerek iç sahada gerekse deplasmanda kazanmaktan başka çaresi bulunmuyan yeşil beyazlılar, ilk olarak cumartesi günü Sergen Yalçın yönetimindeki Aytemiz Alanyaspor'un konuğu olacak. 

ZİRVEDEKİLERLE BERABERE KALDI

Akdeniz temsilcisi 34 puanla 11.basamakta bulunuyor. Sergen Yalçın'ın göreve gelmesinden sonra çıkışa geçen turuncu yeşillilerin dikkat çeken bir özelliği var. Alanyaspor, şuana kadar Sergen Hoca'yla kendi sahasında mağlubiyet yüzü görmedi. Genç teknik adamla Oba Stadı'nda 7 maça çıkan Alanyaspor 4 galibiyet, 3 beraberlik aldı. Elde edilen 3 beraberlik ise ligin zirvesinde yer alan Başakşehir, Galatasaray ve Beşiktaş'a karşı. 

AKILLI BİR FUTBOL ANLAYIŞI

Kayserispor'u 5-0, Sivasspor'u 2-0, Kasımpaşaspor'u 3-0 ve Erzurumspor'u 2-1'lik skorlarla geçen Akdeniz temsilcinin evinde ne kadar etkili bir takım olduğu apaçık ortada. Bu sezon dış sahada sadece Akhisarspor'u yenebilen Bursaspor'un tedbiri elden bırakmadan akıllı bir futbol anlayışıyla sahada mücadelesi etmesi şart gözüküyor. 

OZAN TUFAN ÇIKIŞ YAKALADI

Alanyaspor'un en golcü ismi ise sezon başında Bursaspor'un kapısından dönen Papiss Cisse...Teknik Direktör Samet Aybaba'nın istediği Cisse, ligde şuana kadar  rakip fileleri 12 gol kez havalandırdı. 29 yaşında Milli Takıma seçilen Efecan Karacan ise 7 asistle oynuyor. Fernandes ve Djalma gibi etkili isimleri de bulunan Alanyaspor'da Bursaspor alt yapısından yetişen Ozan Tufan'da forma giyiyor. 


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
GENÇLER TİMSAH'TAN SORULUR
Yayınlanma 01 Nisan 2019, Pazartesi 04:30:06
BursaspordaBugün