DERDİMİZ BURSASPOR


Yayınlanma 01 Ağustos 2016, Pazartesi 07:27:23
Güncelleme 01 Ağustos 2016, Pazartesi 07:27:23
BursaspordaBugün

Yeşil Beyazlı kulübün başkanı, Avusturya kampında yaptığı açıklamaların ardından tepki görmesi ile ilgili yorumda bulunurken, “Bursaspor sevgisi olanın biraz taşın altına elini koyması gerekiyor” dedi.

Bursaspor Başkanı Ali Ay, “Biz maçlara kadar bekleyeceğiz. O zamana kadar kombinelerini alacak arkadaşlarımıza taraftar diyeceğiz, geri kalanına müşteri olarak bakacağız” sözlerine gelen tepkinin ardından Bursa Hakimiyet'e özel açıklamalarda bulundu. Bursaspor taraftarını çok sevdiğini ve kendisinin de onlardan biri olduğunu söyleyen Başkan Ay; “Yanlış anlaşılmak istemiyorum. Bizim tek derdimiz Bursaspor'u hak ettiği yere getirmek” dedi.

DÜZLÜĞE ÇIKMALIYIZ

“Bir sonraki kongrede seçilip seçilmemem hiç önemli değil. Bursaspor'un çıkarları için doğru bildiğimi yapmak zorundayım” diyen Başkan Ali Ay; “Bursasporluyum diyen herkes taşın altına elini koymalı. Düzlüğe çıkmak için büyük uğraş veriyoruz. Çünkü Bursaspor bir tane. Başka Bursaspor yok ve bu kulüp hepimizin. Kulübün sahibi olan taraftar, kulübe sahip çıksın lütfen” açıklamasında bulundu.


Kaynak: Bursahakimiyet.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
ŞİMDİ İZİN ZAMANI!
Yayınlanma 01 Ağustos 2016, Pazartesi 07:27:23
BursaspordaBugün