COŞ ARTIK TİMSAH!


Yayınlanma 19 Ağustos 2017, Cumartesi 09:44:00
Güncelleme 19 Ağustos 2017, Cumartesi 09:44:00
BursaspordaBugün

Evinde en son 7 Nisan'da kazanan Timsah'ın bugün 3 puandan başka seçeneği yok... Sezona Başakşehir mağlubiyetiyle start veren Bursaspor, bu akşam Alanyaspor maçıyla taraftarıyla özlem gideriyor... Büyükşehir Stadı'nda saat 19.45'te başlayacak mücadeleyi Serkan Tokat yönetiyor.

Süper Lig'e İstanbul'daki 1-0'lık Medipol Başakşehir yenilgisiyle başlayan Bursaspor, bu akşam taraftarıyla buluşuyor... Evinde en son 7 Nisan'da Karabükspor'u yenerek 3 puan kazanan, 28 Mayıs'taki Gençlerbirliği mağlubiyetiyle de sevenlerine veda eden yeşil beyazlılar, bu akiam Alanyaspor maçıyla yuvasına dönüyor. Bursa Büyükşehir Stadı'nda saat 19.45'te başlayacak mücadeleyi Serkan Tokat yönetecek. Tokat'ın yardımcılıklarını Mustafa Sönmez ve Mustafa Savranlar yapacak. 


KANATLARDA KİM OYNAR?


Taraftarına 134 gün sonra kazanarak 'Merhaba' demek isteyen Bursaspor'daeskikler yine ön planda... Teknik Direktör Paul Le Guen'in Alanyaspor karşısında kanatlarda kime şans vereceği merak konusu. Orta sahayı Agu, Badu ve Batalla'dan oluşturmayı planlayan tecrübeli teknik adamın sağ kanatta Joshua John sol kanatta da Stancu'yu oynatması bekleniyor. Forvette ise Kubilay Kanatsızkuş gibi duruyor. Yeşil beyazlılarda sakatlıkları devam eden Sercan, Deniz, Bilal, Furkan, Emre ve Serdar Kurtuluş forma giyemeyecek. Konuk Alanyaspor'da ise eksik yok.  


3 maçtır evde yokuz


Bursaspor, Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynadığı son üç lig maçını kaybetti. Yeşil beyazlı ekip son olarak Nisan-Eylül 1998'de evindeki üç Süper Lig maçında da üst üste yenilmişti. Bursaspor evindeki son galibiyetini ise geçen sezon ligde Kardemir Karabükspor'u 3-0 yenerek aldı. Yeşil beyazlılar Alanyaspor maçını da kaybederse 19 yıl sonra bir ilk yaşanacak.
 

Ağustosta kazanamıyoruz


Bursaspor, Ağustos aylarında oynadığı son 7 Süper Lig maçından yalnızca birini kazanabildi.


Geride kalan 6 maçta ise rakiplerine mağlup oldu. Ayrıca yeşil beyazlılar, bu maçların yalnızca ikisinde gol atabildi.


Bursaspor'un bugün Alanyaspor ile oynayacağı karşılaşmanın tüm detayları OLAY TV ekranlarında olacak. Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'ndan yapılacak canlı bağlantılarda taraftarlar atmosferi yakından takip etme fırsatı bulacak. 


Kaynak: Olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
TİMSAH ARENA'DA 30 BİN TEK YÜREK
Yayınlanma 19 Ağustos 2017, Cumartesi 09:44:00
BursaspordaBugün