ÇIKMADIK CANDAN UMUT KESİLMEZ


Yayınlanma 26 Şubat 2019, Salı 04:30:05
Güncelleme 26 Şubat 2019, Salı 04:30:05
BursaspordaBugün

Camia 'Ne olacak bu takımın hali' sorusuna yanıt ararken, kalan haftalardan çıkacak puanlar hesaplanmaya başlandı.

Timsah'ın tüm kaderini cumartesi günü oynayacağı Sivasspor ve deplasmandaki Ankaragücü karşılaşmaları belirleyecek. Son galibiyeti 9 hafta önce alan yeşil beyazlıların bir an önce toparlanması şart gözüküyor. 

Spor Toto Süper Lig'de en son lider Başakşehir'e 3-0 mağlup olan ve uçuruma doğru yuvarlanmaya başlanan Bursaspor'da kötü gidişatın önüne geçilemiyor. 

Son 3 maçtır sahadan puansız ayrılan yeşil beyazlılar, küme düşme hattına doğru gerilerken, camiada ince hesaplar daha detaylı bir şekilde yapılmaya başlandı. Ligde son 9 karşılaşmayı  kazanamayan ve iç sahada oynadığı maçlarda da zorlanan Timsah'ın tüm kaderini cumartesi günü oynayacağı Sivasspor ve deplasmandaki Ankaragücü karşılaşmaları belirleyecek. 

UMUT AŞILANACAK

Bursaspor'un bu iki maçta ciddi puan kayıpları yaşarsa eğer, durum içinden çıkılamayacak bir hal alacak. 6 puan kazanılması durumunda ise ilerleyen haftalar için umut aşılanacak. Camiada şuan herkes 'Ne olacak bu takımın hali' sorusuna yanıt ararken, aynı zamanda kalan haftalardan çıkacak puanları da hesaplamaya başladı. Ligdeki son galibiyetini 14. haftada sahasında oynadığı Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçında alan Bursaspor, o süreçten sonra 5 beraberlik, 4  yenilgi yaşadı. Ayrıca yeşil beyazlıların son haftalarda dikkat çeken bir özelliği daha var. 

7 GOL YEDİK

Ligin ilk yarısında zor gol atan ancak gol yiyen ekiplerin başında gelen Bursaspor, artık rakiplerini de durduramıyor. Savunmada basit hatalar yapan yeşil beyazlılar, kalesini korumakta büyük zorluk çekiyor. Bir dönem Başakşehir'den sonra en az gol yiyen takım konumunda bulunan Timsah, üst üste oynadığı Beşiktaş, Çaykur Rizespor ve Başakşehir maçlarında kalesinde 7 gol gördü. Bursaspor'un bu maçlarda gol atamaması ise şuanki tabloyu hazırladı. Kalan 11 haftada birbirinden zorlu maçları bulunan yeşil beyazlılar'da tüm camia şimdi 'Ne olacak bu Bursaspor'un hali' demeye başladı. 


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
YOLUMUZA DEVAM ETMELİYİZ
Yayınlanma 26 Şubat 2019, Salı 04:30:05
BursaspordaBugün