CAMİADA KARAMSARLIK HAKİM


Yayınlanma 13 Haziran 2019, Perşembe 08:30:03
Güncelleme 13 Haziran 2019, Perşembe 08:30:03
BursaspordaBugün

Bursaspor'da olağanüstü genel kurul için geri sayım sürerken camiada karamsar bir hava hakim. Yeşil Beyazlı renklere gönül verenler tek başkan adayı Mesut Mestan'ın oluşturacağı yönetim kurulu listesi ve transferi açıp açamayacağını merakla bekliyor.

Bursaspor'da 15-23 Haziran tarihlerinde yapılacak Olağanüstü Genel Kurul'da başkan adaylığını açıklayan tek isim Mesut Mestan oldu. Mestan'ın Divan Kurulu'na yönetim kurulu aday listesini veriş şekli, sonrasında listede birçok ismin ayrılması camia içinde de tartışma yarattı. Camiada 'Alelacele yapılmış bir yönetim kuruluyla Bursaspor nereye kadar gidebilir?' görüşü dillendirilmeye başlandı. Mesut Mestan'ın oluşturduğu listeden çıkışlar ise 'Eğer yönetici olmayacaklarsa neden listeye girdiler?' şeklinde yorumlandı. Yeşil Beyazlı camianın merak ettiği konuların başında ise başkan adayı Mesut Mestan'ın transfer tahtasını açıp açamayacağı.

TRANSFER AÇILABİLECEK Mİ?

Mesut Mestan, önceki gün Bursa Hakimiyet'e verdiği özel demeçte transfer tahtasını kesinlikle açacağını söylemişti. İsmi gündemde olan bazı teknik adamların da yapılan görüşmelerde transferin açılmasını öncelikli şart koştukları belirtiliyor. Mesut Mestan'ın transfer tahtasını açması için ilk olarak dosyası FIFA'da bekleyen Sebastien Frey'e 675 bin Euro ödemesi gerekiyor. Bu ödeme yapılmazsa en az iki dönem transfer yasağı ve 6 puan silme cezası gelmesine kesin gözüyle bakılıyor. Bu tehlikenin dışında FIFA ve UÇK'daki dosyaların kapatılması için lig başlayana kadar ihtiyaç duyulan toplam rakamın yaklaşık 30 milyon TL dolayında olduğu biliniyor.


Kaynak: bursahakimiyet.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
BURSA HAREKETE GEÇMELİ
Yayınlanma 13 Haziran 2019, Perşembe 08:30:03
BursaspordaBugün