BURSASPOR’UN TEKLİFİNE SICAK BAKIYOR… ÜLKESİNE GİTMEK İSTEMİYOR…


Yayınlanma 03 Mayıs 2020, Pazar 20:30:05
Güncelleme 03 Mayıs 2020, Pazar 20:30:05
BursaspordaBugün

Yeşil beyazlı takım sezon sonunda mukavelesi sona erecek Yevgen Seleznov’u kadroda tutmak istiyor… Ukraynalı futbolcu Bursaspor’un sözleşme uzatma teklifine sıcak bakıyor…

Bursaspor’un Ukraynalı golcüsü Yevhen Seleznov yeşil beyazlı takımda hayli mutlu… Gerek saha içi performansı, gerekse sosyal medyadaki paylaşımlarıyla taraftarın beğenisini kazanan 34 yaşındaki Seleznov, Bursaspor’un sözleşme uzatma teklifi yaptığını söyleyerek, “Bursaspor ile sözleşmem var. Kalmam için teklif yaptılar. Dnipro’ya gitmek için bir neden göremiyorum” dedi.

TAKIMIN EN GOLCÜSÜ
Yeşil beyazlı takıma transfer olmadan önce ülkesinin takımı Kolos’tan teklif aldığını dile getiren 34 yaşındaki Ukraynalı golcü, “Kolos ile antrenmanlara çıktım ancak onları arayıp Türkiye’ye gideceğimi dürüstçe söyledim. Orada başka bir futbol var, birinci lig maçlarına bile 30-40 bin taraftar geliyor” diye konuştu. Sezon sonuna kadar Bursaspor ile sözleşmesi bulunan Seleznov, çıktığı 22 lig maçında 8 gol attı ve 2 de asist yaptı. Ukraynalı forvet, kupada da 4 maçta 3 gol 1 asistle oynadı.

G.SARAY 3 KEZ İSTEDİ
Daha önce Galatasaray’dan aldığı tekliflere de değinen Yevhen Seleznov, “Barcelona ve Real Madrid’den teklif almadığım açık ancak Avrupa Ligi finalinden (Dnipro ile 2015) sonra Galatasaray beni istedi. Türkiye’deyken de iki kez resmi teklif yaptılar” diye konuştu.

 
 

Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
BURSASPOR’DAN BİR ERTELEME DAHA… BU KEZ TARİH YOK!
Yayınlanma 03 Mayıs 2020, Pazar 20:30:05
BursaspordaBugün