BURSASPOR'UN SİSTEMİYLE OYNAYACAK


Yayınlanma 09 Aralık 2016, Cuma 07:33:42
Güncelleme 09 Aralık 2016, Cuma 07:33:42
BursaspordaBugün

Hamza Hamzaoğlu ve Ali Ay'ın da katıldığı toplantıda uzun soluklu bir plan yaptıklarını belirten Başkan Cem Öztürk, "Pilot takım artık tam bir 'proje takımı' olacak" dedi.

Bursaspor'un pilot takımı Yeşil Bursa, Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta yeni bir sayfa açacak. Teknik Direktör Nevzat Dinçbudak ile yolların ayrılmasının ardından Turan Şen ile anlaşma sağlayan Yeşil Beyazlılar’da bu kan değişikliği öncesi yaklaşık 8 saat süren bir toplantı yapıldı. Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ve Yeşil Bursa Başkanı Cem Öztürk'ün katıldığı toplantıda kulübün geleceği masaya yatırılırken, önemli bir projenin startı verildi.

TURAN ŞEN BİÇİLMİŞ KAFTAN

Konuyla ilgili Bursa Hakimiyet'e açıklamalarda bulunan Yeşil Bursa Başkanı Cem Öztürk, pilot takımın artık tam bir 'proje takım' haline geldiğini söyledi. 21,1 Yaş ortalamasıyla Türkiye'nin en genç takımına sahip olduklarına vurgu yapan Öztürk, “Bu hem avantaj, hem dezavantaj. Geçen yıl bu çocuklarla Türkiye şampiyonluğu yaşayan, onları iyi tanıyan Turan Şen hocamızın bu iş için biçilmiş kaftan olduğuna kanaat getirdik. Nevzat Dinçbudak hocamıza da yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

PLAY-OFF'A KALMAK İSTİYORUZ

Hedeflerinin ilk 5 olduğunu ifade eden Başkan Öztürk, “Play-off'a kalıp, üst ligi zorlamaya çalışacağız. Ara transfer döneminde birkaç takviye yapmayı planlıyoruz. Takımımız Side'de yapacağı devre arası kampıyla ikinci yarıya bambaşka bir şekilde girecek. Pilot takımımız artık Bursaspor A Takımımızın oyun sistemiyle oynayacak. Oyuncularımız daha iyi takip edilerek A Takım'a geçişi sağlanacak. Bu sayede U21 Takımımız, pilot takımımız ve A Takım arasındaki geçişlerde yaşanan sıkıntılar ortadan kalkacak” diye konuştu.

BORÇLAR ÖDENDİ

Yeşil Bursa A.Ş.'nin artık kendi ayakları üzerinde durabilen bir kulüp haline geldiğini belirten Başkan Cem Öztürk, “Göreve geldikten sonra ilk 3 ay borçlara yoğunlaştık. Şu anda ödemeleri dengeledik ve borçları toparladık. 2014-2015 sezonundan 12 oyuncuyla mahkemelik olunmuştu. Onların hepsiyle tek tek konuşuldu ve anlaşma sağlandı. Verdiğimiz taahhütleri yerine getiriyoruz” dedi.


Kaynak: Bursahakimiyet.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
DÜDÜK BÜLENT YILDIRIM’DA
Yayınlanma 09 Aralık 2016, Cuma 07:33:42
BursaspordaBugün