BURSASPORLU OYUNCUDAN FLAŞ PAYLAŞIM; SAVAŞI KAZANIYORUZ…


Yayınlanma 10 Mayıs 2020, Pazar 16:30:05
Güncelleme 10 Mayıs 2020, Pazar 16:30:05
BursaspordaBugün

50 gün sonra yeniden bir araya gelen yeşil beyazlılar çalışmalarını sürdürüyor… Nijeryalı oyuncu Abdullahi Shehu yaptığı paylaşımda, “Antrenmanlara geri döndük. Dünya yavaş yavaş CODIV 19 savaşını kazanıyor” diyerek kendilerine destek veren taraftara teşekkür etti.

Cuma günü Özlüce Tesisleri’nde bir araya gelerek önce teste giren ardından kampa alınan yeşil beyazlı takım çalışmalarını sürdürüyor. COVID 19 testleri temiz çıkan futbolcular 50 günlük aranın ardından yeniden antrenman yapmanın mutluluğunu yaşıyor. Teknik Direktör İbrahim Üzülmez’in gözetiminde gruplar halinde bireysel kondisyon ve istasyon çalışması yapan yeşil beyazlı futbolcuların, sosyal mesafeyi korumaya özen gösterdikleri bildirildi.

GÜVENDE OLUN

Bursaspor’un Nijeryalı oyuncusu Abdullahi Shehu antrenmanlardaki fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşırken, “Antrenmanlara geri döndük. Bu nedenle memnun oldum. Dünya yavaş yavaş COVID 19 savaşını kazanıyor. Desteğiniz ve motivasyonunuz için teşekkür ederim. Güvende olun ve hayatta kalın” yorumunu yaptı. Çok sayıda taraftar Shehu’nun paylaşımını beğenip destek mesajı yazdı.

BAŞKAN TAKİPTE

Yeşil beyazlı takımın antrenmanlarını Başkan Mesut Mestan saha kenarından maske takarak izliyor. Teknik Direktör İbrahim Üzülmez ile birlikte teknik ekipteki görevli personelin de sahada maske taktıkları görüldü. Uzun süreli sakatlığını atlatan Serdar Özkan’ın da antrenmanda düz koşularla kondisyon kazandığı belirtildi. Takımın yabancı oyuncularından Abdullahi Shehu’nun yanı sıra Seleznov ve Traore’nin de hayli hırslı oldukları ifade edildi.


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
BURSASPOR'DA SOSYAL MESAFELİ ANTRENMAN!
Yayınlanma 10 Mayıs 2020, Pazar 16:30:05
BursaspordaBugün