'BURSASPORLU OLSUNLAR'


Yayınlanma 08 Nisan 2016, Cuma 08:05:35
Güncelleme 08 Nisan 2016, Cuma 08:05:35
BursaspordaBugün

Bursaspor Kadın Voleybol Takımı’nda Başantrenör Emin İmen, tecrübelerini Bursaspor için kullanmak istediğini ve Yeşil Beyazlı camiayı futbol dışında da marka haline getirmek için çalışacağını dile getirdi.

Kadınlar Voleybol 3’üncü Ligi’ni namağlup şekilde şampiyon olarak tamamlayan Bursaspor’da hedefler büyüyor.

ASTV’de Erkan Öncel ve Adem Vural’ın hazırlayıp sunduğu Süper Lig programına konuk olan Başantrenör Emin İmen ve libero Sedef Sazlıdere, imkanların artırılması durumunda Bursaspor adına voleybolcu fabrikası oluşturmak istediklerini söyledi. Emin İmen, Yeşil Beyazlı kulüp çatısı altında daha önce de bu konuya değindiğini belirterek, Bursaspor Spor Okulu’nun kurulmasının ardından futbol dışında başarılara uzanmak istediklerini dile getirdi.

BURSASPORLU OLSUNLAR

Bugüne kadar elde ettiği başarılardan dolayı kadrosuna oyuncu katmak adına isminin işe yaradığını dile getiren Emin İmen, “Bu durum Bursaspor gibi bir markayla da birleşince ortaya daha güzel işler çıkıyor. Oyuncu yetiştirmek adına bugün bir okula 3 farklı takım gitse marka değerimizden dolayı bizi tercih ediyorlar. Bu potansiyeli hayata geçirmek kulübümüzün elinde. Gelin spor okulu açalım, 8-9 yaşındaki çocukları buraya alalım. O yaştan Bursasporlu olarak yetiştirelim” dedi.

ŞEHRİMİZE HİZMET

Bir hayali olduğunu dile getiren Emin İmen, “Bizim şu an en büyük eksiğimiz sadece bize ait bir spor salonu. En çok istediğim şey de 1’inci Lig’de mücadele edecek olan oyuncularımı bu salonda kendim yetiştirmek ve onlarla başarılara koşmak istiyorum. Bu hayali gerçekleştirmek için gerçekten bir tesise ihtiyacımız var. Bu durum kulübümüzün hem maliyetini düşürecektir, hem kendi çocuklarımıza hem de kendi şehrimize hizmet etmemizi sağlayacaktır.


Kaynak: Bursahakimiyet.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
BURSASPOR, BEŞİKTAŞ'IN İLK RAKİBİ OLACAK
Yayınlanma 08 Nisan 2016, Cuma 08:05:35
BursaspordaBugün