BURSASPOR'DAN BAŞKA TAKIMDA OYNAMAM!


Yayınlanma 25 Haziran 2017, Pazar 03:11:22
Güncelleme 25 Haziran 2017, Pazar 03:11:22
BursaspordaBugün

Yeni Malatyaspor'un transfer listesinde olduğu iddia edilen Pablo Martin Batalla, 27 Temmuz 2016'da yaptığı açıklamayla konuyla ilgili düşüncesini belirtmişti.

İşte Pablo Batalla'nın Avusturya kampında yaptığı o açıklaması;

“Eğer bir gün Bursa maceram biterse…”

Türkiye’de Bursaspor dışında bir kulüpte forma giymeyi hiç düşünmediğini ifade eden kaptan Batalla, sözlerini şöyle sürdürdü:

Pablo Martin Batalla

“Bu konudaki duruşum ve düşüncem asla değişmedi. Benim Türkiye’deki takımım Bursaspor. Eğer bir gün Bursaspor’da oynamayacaksam Türkiye’de başka bir takımda oynamam. Daha önce yaptığım gibi Çin’e ya da Kolombiya’ya giderim. Ben kariyerimde bu konuda hep şanslı oldum. Her zaman iyi meydan okumalar yaşadım. İyi bir hava değişimleri yaşadım gittiğim yerlerde. Her zaman iyi takımlarda oynadım. Bununla alakalı hayal kırıklığım olmadı. Eğer bir gün Bursa maceram biterse bundan sonraki yerim Türkiye olmaz, başka bir yer olur. Ben burada kendimi, kişiliğimi bulmuş hissediyorum. Kendimi burayla özdeşleştirdim. Burasının da beni kendisiyle özdeşleştirdiğini hissediyorum. Türkiye’de bir yer olacaksa Bursaspor olacak, başka bir yer olmayacak.”





BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
İŞTE SÖZLEŞMESİ 2018'DE SONA ERECEK OYUNCULAR!
Yayınlanma 25 Haziran 2017, Pazar 03:11:22
BursaspordaBugün