BURSASPOR'DA TRANSFER YASAĞI NASIL KALKACAK?


Yayınlanma 29 Haziran 2019, Cumartesi 08:30:04
Güncelleme 29 Haziran 2019, Cumartesi 08:30:04
BursaspordaBugün

Transfer yasağında önünde üç engel bulunan Bursaspor, FIFA sorununu ortadan kaldırdı. Şimdiki hedef UÇK ve TFF'de bekleyen dosyaların kapatılması ve transfer tahtasının açılması.

HAMZAOĞLU VE LE GUEN

Sebastien Frey'le yıllar süren para krizini önceki gün yapılan ödemeyle sona erdiren ve FIFA'dan gelmesi muhtemel transfer yasağı ile 6 puan silme cezasını ortadan kaldıran Bursaspor'da yeni hedef Uyuşmazlık Çözüm Kurulu (UÇK) ve Türkiye Futbol Federasyonu'nda bekleyen dosyaların kapatılması. UÇK'daki dosyaların bir bölümünü temizleyen Yeşil Beyazlılar sadece iki eski teknik direktörünün dosyasıyla ilgili ödeme yapma durumunda. Teknik direktör Paul Le Guen'in yanı sıra Hamza Hamzaoğlu'nun 244 bin Euro'luk alacağı Bursaspor'un UÇK'daki çözüm bekleyen dosyaları.

EN AZ 20 MİLYON TL LAZIM

Bu iki dosyayı kapatması halinde Bursaspor'un önünde sadece alacakları nedeniyle kulübe ihtarname çeken ve TFF'ye bildiren oyuncuların ödemeleri kalacak. Bursaspor bu oyuncuların bir bölümüyle vadeli anlaşmayı planlıyor. Yeşil Beyaz-lılar bu sorunu da ortadan kaldırdığı takdirde yeni sezon öncesi kadro kurmak için daha önce belirlenen futbolcularla sözleşme imzalayacak. Bursaspor'un transfer tahtasını açabilmesi için genel toplamda yaklaşık 20 milyon TL'lik bir kaynağa ihtiyacı bulunuyor. Bu para kısa zamanda bulunduğu takdirde transfer için somut adımlar atılmaya başlanacak.


Kaynak: bursahakimiyet.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
İŞTE FREY'E ÖDEMENİN PERDE ARKASI
Yayınlanma 29 Haziran 2019, Cumartesi 08:30:04
BursaspordaBugün