BURSASPOR'DA TAŞLAR YERİNDEN OYNUYOR


Yayınlanma 22 Şubat 2018, Perşembe 04:30:06
Güncelleme 22 Şubat 2018, Perşembe 04:30:06
BursaspordaBugün

Galatasaray karşısında sistem değişikliğine gitmesi beklenen Paul Le Guen'in bazı oyuncularıyla özel görüşmeler yapıyor. 

Bursaspor, Galatasaray karşılaşmasının hazırlıklarını dün yaptığı tek idmanla sürdürdü.

Özlüce Tesisleri'nde gerçekleşen sabah antrenmanı öncesinde oyuncularıyla saha içerisinde kısa süren bir toplantı yapan Teknik Direktör Paul Le Guen, maçın önemini vurguladı.

Beklentilerini anlatan Fransız teknik adam 'Kötü sonuçlar alsak da biz iyi bir takımız. Galatasaray karşısında bunu göstermenizi istiyorum' dedi. Fransız çalıştırıcı ayrıca Barış Yardımcı'yla da özel bir görüşme yaptı. 

SİSTEM DEĞİŞEBİLİR

20 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık olan çalışmada yeşil beyazlıların taktik üzerinde durduğu belirtildi. Teknik Direktör Paul Le Guen, zorlu randevuda 3-5-2 sistemine dönebileceği konuşuluyor. Antrenmana tedavisi süren Emmanuel Badu katılmazken, Moussa Sow da takımdan ayrı çalıştı. Önceki günkü antrenmanda belindeki ağrılar nedeniyle tedbir amaçlı dinlendirilen Josua John da  takımla birlikte çalıştı.

Yeşil-beyazlı ekip, Galatasaray maçının hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve karayolu ile İstanbul'a geçerek maç saatini beklemeye başlayacak.

 


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
SOW'UN DURUMU YİNE BELİRSİZ
Yayınlanma 22 Şubat 2018, Perşembe 04:30:06
BursaspordaBugün