BURSASPOR'DA TAHTA İÇİN PARAŞÜT YARDIMI!


Yayınlanma 28 Temmuz 2019, Pazar 09:30:05
Güncelleme 28 Temmuz 2019, Pazar 09:30:05
BursaspordaBugün

Yeşil Beyazlılar bu hafta transfer tahtasını açmak için TFF'nin vereceği paraşüt yardımını kaynak olarak kullanacak. TFF'den gelmesi beklenen rakam 8 milyon TL. Ancak bu tutar transfer tahtasını açmak için yeterli değil.

HAMZAOĞLU'DAN FEDAKARLIK

Sezonun başlamasına 3 haftalık bir zaman diliminin kaldığı Bursaspor'da yeni yönetim transfer tahtasını açtırmak için gerekli maddi kaynağı bulamadı. Yapılan ikili görüşmelerle kulüpten alacakları bulunan başta eski teknik direktör Hamza Hamzaoğlu olmak üzere bazı isimler tahtanın açılması için yönetime gerekli kolaylığı göstereceğini açıklarken, Harun Tekin, Bogdan Stancu, Paul Le Guen'in aralarında bulunduğu isimler de alacaklarının tamamını istiyor. Bu gelişmeler yaşanırken, yönetim TFF'den gelecek para ile kısmen de olsa tahtanın açılması için hamle yapmaya hazırlanıyor.

DAHA ÇOK PARAYA İHTİYAÇ VAR

Buna göre Bursaspor, Süper Lig'den TFF 1. Lig'e düşen takımlar için federasyonun yaptığı 'paraşüt yardımı' ile tahtanın açılması için girişimde bulunacak. TFF'nin paraşüt yardımı adı altında Bursaspor'a 4 milyon TL'nin üzerinde bir para vereceği, yapılan ikili görüşmelerle bu tutarın 8 milyon TL düzeyine çıkarılmasının planlandığı öğrenildi. Bu paranın önümüzdeki hafta kulübe ulaşmasıyla transfer tahtasının açılması için kalan tutar için de oyuncu satışına ağırlık verileceği kaydedildi. Bursaspor'un halihazırda transfer tahtasını açması için gereken toplam tutarın 24 milyon TL olduğu biliniyor.


Kaynak: bursahakimiyet.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
KÜRKÇÜ DÜKKANINA DÖNÜŞ!
Yayınlanma 28 Temmuz 2019, Pazar 09:30:05
BursaspordaBugün