BURSASPOR'DA TAHTA HAFTAYA KALDI


Yayınlanma 24 Ağustos 2019, Cumartesi 10:30:32
Güncelleme 24 Ağustos 2019, Cumartesi 10:30:32
BursaspordaBugün

Bursaspor'da yılan hikayesine dönen transfer tahtasının açılması önümüzdeki haftaya kaldı. Tahtanın hafta ortasında açılması halinde Yeşil Beyazlılar'ın transfer yapabilmesinin önünde sadece üç iş günü olacak.

TFF'deki sorun yaşanılan dosyaları çözüme kavuşturan Yeşil Beyazlılar kamuya borçların yapılandırılması konusunda büyük bir sorun yaşadı. Ankara'da üst düzey bürokratlarla yapılan ve birkaç gün süren görüşmeler belirli bir noktaya gelirken, şu an için anlaşma tam anlamıyla sağlanamadı. Bürokratların Bursaspor'dan borca karşılık kefil istedikleri öğrenilirken, sorunun çözümü için önümüzdeki hafta yeniden Yeşil Beyazlı heyetle görüşme kararı aldıkları ifade edildi.

Bursaspor Yönetimi bu süreçte yapılandırma ve kefalet için kullanılacak finans kaynağını bulmaya çalışacak. Sorunun 27 Ağustos Salı ya da 28 Ağustos Çarşamba günü çözüme kavuşturulması bekleniyor. Bilindiği gibi Türkiye'de transfer dönemi 2 Eylül Pazartesi günü sona erecek. Bu durumda Bursaspor'un transfer tahtasını açması halinde önünde sadece üç resmi iş günü kalacak. Prensip anlaşmasına varılan futbolcuların bekleyip beklemeyeceği belirsizliğini koruyor.

 


Kaynak: bursahakimiyet.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
MUHAMMED ÖZLÜCE'DE!
Yayınlanma 24 Ağustos 2019, Cumartesi 10:30:32
BursaspordaBugün