BURSASPOR'DA MİLYONLUK HAREKAT


Yayınlanma 28 Temmuz 2016, Perşembe 07:24:38
Güncelleme 28 Temmuz 2016, Perşembe 07:24:38
BursaspordaBugün

Bursaspor Başkanı Ali Ay önümüzdeki hafta Ankara’ya gidecek. Vergi barışından önce Maliye Bakanlığı’yla görüşecek Ali Ay, “Trabzonspor’u emsal göstereceğiz. Cezalarla birlikte 100 milyonu aşkın borcumuz var. Anlaşıp bunu düşüreceğiz” dedi.

Bursaspor Başkanı Ali Ay Avusturya kampında önemli açıklamalarda bulundu. Yeni sezon çalışmalarının iyi geçtiği bilgisini aldığını belirten Ali Ay, “Kampa daha yeni geldim. Takımın sabah yaptığı çalışmayı izledim. Hocamızla konuştum. Herhangi bir sıkıntımız yok. Buraya ailelerimizle birlikte gelerek bir mesaj vermeye çalıştık. Bursaspor büyük bir aile. Biz de bu ailenin bir parçasıyız. Bu ailenin birlikteliği bizi daha iyi yerlere getirecektir” diye konuştu. Oyuncuların istekli olmalarının kendisini sevindirdiğini belirten Ali Ay, “Futbolcularımız adaptasyon sürecini çabuk atlattı. Onların da başarılı sonuçlara imza atacağını düşünüyorum” dedi.

KOLEJ VE VERGİ KONUSU

Kampı takip eden medya mensuplarına son dönemde yaşanan gelişmeler hakkında da bilgi veren Ali Ay, Bursaspor Koleji ve vergi konusunda önemli bir yol kat ettiklerini açıkladı. Ali Ay, “BTSO Başkanımız İbrahim Burkay’la görüştüm. Önümüzdeki hafta Bursaspor Koleji’nin yapımı konusunda kendileriyle bir protokol imzalayacağız. Bursasporlu nesiller yetişmesi için bu koleje çok önem veriyoruz. Buradan beklentimiz yıllık 5 milyon Euro gibi rakam. Ayrıca vergilerin ödenmesi konusunda da Ankara’da önemli bir görüşme gerçekleştireceğiz. Randevularımızı aldık. Önümüzdeki hafta Ankara’da temaslarımız olacak” diye konuştu.

TARAFTAR KOMBİNE ALSIN

Vergi Barışı Kanunu çıkmadan gerekli adımı atacaklarını belirten Ali Ay, “Şu anda vergi borcumuz 37 milyon lira civarında duruyor. Buna ceza ve faizleri eklersek rakam 100 milyon lirayı aşıyor. Önümüzde bir emsal var. Trabzonspor bu konuda bir hamle yapmış. Biz de bu doğrultuda hareket edeceğiz. Birikmiş faiz ve cezaları indirebilirsek Bursaspor çok rahat nefes alır” ifadelerini kullandı. Taraftara da çağrıda bulunan Ali Ay, “Taraftarımız kulübüne sahip çıkmalı. Kombinesini, lisanslı ürünü almalı. Kombine almazlarsa olmaz. Bu takım dolu tribünler önünde oynarsa başarı kendiliğinden zaten gelecektir” şeklinde görüş belirtti.


Kaynak: Bursahakimiyet.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
TİMSAH DİREKLERİ DÖVDÜ!
Yayınlanma 28 Temmuz 2016, Perşembe 07:24:38
BursaspordaBugün