BURSASPOR'DA JİRES KEMBO DÜĞÜMÜ ÇÖZÜLÜYOR!


Yayınlanma 16 Ocak 2019, Çarşamba 08:30:03
Güncelleme 16 Ocak 2019, Çarşamba 08:30:03
BursaspordaBugün

Bursaspor'da yılan hikayesine dönen Jires Kembo konusunda çözüm arayışları sürüyor. Yönetim Demokratik Kongolu futbolcuya iki şart sunacak. Ya sözleşmesi feshedilecek ya da mayıs sonuna kadar Vakıfköy'de çalışacak.

ANTALYA'YA GELMİŞTİ

Bursaspor'da teknik direktör Samet Aybaba'nın kadroya almadığı Jires Kembo konusundaki belirsizliğin ortadan kalkması adına bu hafta somut adım atılacak. Karşılıklı restleşmeyle içinden çıkılmaz bir hal alan süreçte Demokratik Kongolu futbolcu son yaptığı hamleyle Ali Ay yönetimini ters köşeye yatırmıştı. Hatırlanacağı gibi Jires Kembo kamp kadrosunda olmamasına karşın, kendisine haber verilmediği gerekçesiyle Antalya'ya gitmiş, teknik direktör Samet Aybaba kendisinden hemen otelden ayrılmasını istemişti.

AYBABA'DAN ÜLTİMATOM

Bu sıkıntının ikinci yarıda da devam etmemesini isteyen Samet Aybaba yönetime, "Bu konu çok uzadı. Artık Jires'in durumuna bir çözüm bulun" dedi. Bursaspor'dan sözleşmesinin bitiş tarihine kadar toplam 790 bin Euro alacağı bulunan 31 yaşındaki futbolcuyla yönetim bu hafta içinde son kez görüşecek. Yönetim Jires Kembo'ya karşılıklı anlaşmayla sözleşmenin feshini teklif edecek. Aksi takdirde ise tıpkı Emre Taşdemir'de yapıldığı gibi Özlüce Tesisleri'ne girişi yasaklanacak ve Kongolu futbolcu Vakıfköy'e gönderilecek.


Kaynak: bursahakimiyet.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
AMAN BU MAÇI KAYBETMEYELİM
Yayınlanma 16 Ocak 2019, Çarşamba 08:30:03
BursaspordaBugün