BURSASPOR'DA HEDEF MUTLAK GALİBİYET


Yayınlanma 18 Kasım 2017, Cumartesi 09:30:10
Güncelleme 18 Kasım 2017, Cumartesi 09:30:10
BursaspordaBugün

Bursaspor saat 14.00'te başlayacak maçta Göztepe'yi konuk edecek. Yeşil Beyazlılar rakibini yenerek üst sıralara bir adım daha yaklaşmanın amacında. Bein Sports1'den yayınlanacak mücadelenin hakemi Mete Kalkavan.

Kaptan Batalla yönetimindeki Timsah 14 yıl sonra Göztepe'yi konuk edecek

TIRMANIŞA DEVAM

Süper Lig'de bu sezon oynadığı son dört maçta yenilgi yüzü görmeyen ve topladığı puanlarla üst sıralara doğru tırmanışını sürdüren Bursaspor bu sezonun flaş takımı Göztepe'yi ağırlıyor. İki takım arasındaki kritik mücadele saat 14.00'te başlayacak ve Bein Sports1'den naklen yayınlanacak. Karşılaşmayı İstanbul Bölgesi hakemi Mete Kalkavan yönetecek. Kalkavan'nın yardımcılıklarını ise Esat Sancaktar, Erdem Bayık ve Ali Şansalan yapacak.

HERKESE GÜVENİYOR

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen Göztepe maçı öncesi oyuncularıyla yaptığı toplantıda maçın kendileri için taşıdığı öneme değindi. Takım içindeki eksikleri bahane etmeyeceklerini söyleyen deneyimli teknik adam, tüm futbolcularına güvendiğini ve sahaya çıkacak her futbolcunun eksik olan arkadaşını aratmayacağına inandığını bildirdi. Yeşil Beyazlılar 14 yıl sonra karşılaşacağı rakibini yenerek zirveye bir adım daha yaklaşma amacında.


Kaynak: bursahakimiyet.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
BURSASPOR'UN KALKAVAN'LA ŞANSI TUTMUYOR
Yayınlanma 18 Kasım 2017, Cumartesi 09:30:10
BursaspordaBugün