BURSASPOR'DA GÖZLER TRANSFERDE!


Yayınlanma 30 Ağustos 2019, Cuma 08:30:03
Güncelleme 30 Ağustos 2019, Cuma 08:30:03
BursaspordaBugün

Transfer tahtasını açan Bursaspor prensip anlaşmasına vardığı oyuncuların işini resmiyete döktü. Sözleşme imzalanan futbolcular için bugün tören düzenlenecek.

İLK İMZA KALECİLERLE

Dün öğle saatlerinde transfer tahtasını açan Bursaspor'da gözler takıma yapılacak transferlere çevrildi. Yeşil Be- yazlılar bir süredir prensip anlaşmasına vardığı, transfer tahtası yüzünden işi resmiyete dökemediği oyuncularla resmi sözleşme imzaladı. İsimleri medyaya yansıyan bir dönem Bursaspor'da kalecilik yapan Onurcan Piri, Adana Demirspor'dan ayrılan kaleci Çağlar Şahin Akbaba, stoper Cüneyt Köz, Musa Araz ve orta saha Recep Aydın'la resmi mukavele imzaladı.

TECRÜBELİLER SIRADA

Bu isimlerin yanı sıra Bursaspor geçen sezonu Boluspor'da geçiren stoper Mamadou Diarra Bursa'ya gelerek Bursaspor'la anlaşma sağladı. Bursaspor ayrıca Süper Lig'in tecrübeli isimleri Yekta Kurtuluş, Selçuk Şahin, Özer Hurmacı ve Ömer Şişmanoğlu'nu da renklerine kattı. Oyuncuların birçoğuyla bir yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi. Bursaspor kulübü sözleşme imzaladığı futbolcuları bugün Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde düzenlenecek organizasyonla kamuoyuna duyuracak.

 


Kaynak: bursahakimiyet.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
BURSASPOR'DA PEŞ PEŞE İMZALAR!
Yayınlanma 30 Ağustos 2019, Cuma 08:30:03
BursaspordaBugün