BURSASPOR'DA BTSO İLE SICAK TEMAS


Yayınlanma 30 Nisan 2017, Pazar 06:30:02
Güncelleme 30 Nisan 2017, Pazar 06:30:02
BursaspordaBugün

Başkan Ali Ay, Divan Başkanı İdris Sevinç ve vakıf üyeleri BTSO Başkanı İbrahim Burkay'ı ziyaret etti. Ali Ay, "Timsah Arena konusunu görüşmedik ama spor lisesi ve Bursaspor Koleji projelerini ele aldık" dedi.

Bursaspor'da dün sürpriz bir gelişme yaşandı. Başkan Ali Ay, Divan Başkanlık Kurulu Başkanı İdris Sevinç ve vakıf üyeleri Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay'ı makamında ziyaret etti. Hayli kalabalık bir grupla İbrahim Burkay'la bir araya gelen Bursaspor heyeti BTSO'nun Bursaspor'a yapmasını istedikleri yardım konularını masaya yatırdı. Görüşme yaklaşık 1,5 saat sürdü. Toplantının ardından Bursaspor Başkanı Ali Ay, ele alınan konularla ilgili Bursa Hakimiyet'e önemli açıklamalar yaptı.

TİMSAH ARENA KONUŞULMADI

Bursaspor Başkanı Ali Ay, İbrahim Burkay'la BTSO'nun Timsah Arena'nın isim hakkını alması konusunu görüşmediklerini ancak diğer projeleri masaya yatırdıklarını söyledi. Ali Ay, "İbrahim Burkay benim kardeşim gibi. Uzun süredir beraber çalışıyoruz. Divan ve vakıf yönetimlerimizle birlikte Vakıfköy'de yapılacak spor lisesi ile Bursaspor konularını görüştük. İbrahim Burkay, proje bazında beraberce değerlendirebileceğimizi söyledi. İnşallah bunlar gerçekleştiği takdirde Bursaspor'un vizyonu çok daha farklı olacak" dedi.

ARTIK KONUŞMA ZAMANI GELDİ

Bursaspor Başkanı Ali Ay, gündemdeki konularla ilgili bu hafta içinde kamuoyuna gerekli bilgilendirmeyi yapacağını söyledi. Ali Ay, "Bazı konularla ilgili çok fazla konuşmadım. Hep kredinin çıkmasını bekledim. Bu hafta kredi işi tamamlandıktan sonra artık susmamızı gerektiren bir şey kalmayacak. Basın toplantısında birçok şeyi açıklayacağım" şeklinde görüş belirtti.

KİMSENİN PARASI KALMAZ

Ali Ay, eski yönetim kurulu üyesi Osman Malakçı ile yaşanan haciz olayıyla ilgili de Bursa Hakimiyet'e açıklamalarda bulundu. Ali Ay, "Bunlar olmaması gereken şeyler. Fazla konuşup, polemik yaratmak istemiyorum. Tam kredinin çıkacağı gün böyle bir tutumla karşılaşmak bizleri çok üzdü. Bursaspor'da kimsenin parası kalmaz. Osman Malakçı'nın da kalmayacak. Bugüne kadar herkes parasını aldı. Onun da alması lazım. Salı günü gerekeni yapacağım" ifadelerini kullandı.

KAZANMAK İSTİYORUZ

Başkan Ali Ay, yarın oynanacak Galatasaray maçıyla da ilgili değerlendirme yaptı. Ali Ay, "Kazanmamız gereken bir maç İnşallah kazanırız. Bu galibiyete hem takımın hem de camiamızın ihtiyacı var. İnşallah maç sonunda gülen taraf biz oluruz" diye konuştu.


Kaynak: bursahakimiyet.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
TİMSAH MANGA'NIN PEŞİNDE!
Yayınlanma 30 Nisan 2017, Pazar 06:30:02
BursaspordaBugün