BURSASPOR'A 1 MİLYONLUK DESTEK!


Yayınlanma 17 Ocak 2020, Cuma 14:30:07
Güncelleme 17 Ocak 2020, Cuma 14:30:07
BursaspordaBugün

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) öncülüğünde başlatılan ve toplam 21,6 milyon lira hedef konulan 'Yeniden Büyük Bursaspor' kampanyasına Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi (DOSAB) sanayicileri ilk etapta 1 milyon TL (10 bin adet forma) ile katılım sağladı. BTSO Başkanı İbrahim Burkay tarafından startı verilen kampanya kapsamında Bursa iş dünyasından 10 milyon liralık bir katkı bekleniyor.

ÖZSOY: DAİMA BURSASPOR'UN YANINDAYIZ

DOSAB Yönetim Kurulu Başkanı Halil Ersan Özsoy, DOSAB sanayicileri olarak, loca ve kombine kampanyasından forma satışına Bursaspor'a destek için bugüne kadar daima en ön sıralarda olduklarını hatırlattı. Özsoy şunları söyledi: "Bizler, halen Bursaspor A Takımının kullandığı özel yapım otobüsü, kurumsal localardan ilkini, kombine bilet kampanyasından 2.250 adet kombineyi, Vakıfköy Orhan Özselek Alt Yapı Tesisleri'ne spor salonuyapılması gibi kampanyalarda katkı koyduk ve koymaya devam ediyoruz.

'1 MİLYON TL RAKAMI ARTACAK'

BTSO öncülüğündeki Yeniden Büyük Bursaspor Kampanyası'ndan elde edilen kaynakla ara transfer döneminde kadromuzu güçlendirip ilk hedefimiz olan Süper Lige çıkacağımıza inanıyoruz. Bursaspor'un ve Bursa'nın yeri Türkiye Süper Ligidir. Takımımızı ve şehrimizi layık olduğu yere taşımak için DOSAB'lı sanayiciler olarak yine en ön saflarda katkı koyuyoruz. Açılan kampanya hesaplarına, bizlerin çağrısı ile sanayicilerimizin ilk etaptaki katkısı 1 milyon lirayı aştı. DOSAB Yönetimi olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu rakam önümüzdeki günlerde artarak devam edecektir.

TARAFTARA ÇAĞRI, TEKNİK HEYET VE FUTBOLCULARA GÜVEN

Bu vesileyle Bursa'ya gönül veren tüm iş insanlarımızı ve büyük Bursaspor taraftarımızıBTSO'nun öncülüğündeki Yeniden Büyük Bursaspor Kampanyası'na katılarak takımımıza destek olmaya davet ediyoruz. Taraftarımızın, ligin ikinci yarısındaceza getirmeyen küfürsüz desteğinin artarak süreceğine; teknik heyet ve futbolcularımızın da Bursaspor'u Süper Lige taşıyacak sonuçlara imza atacağına gönülden inanıyoruz."


Kaynak: bursahakimiyet.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
FRUTTİ EXTRA BURSASPOR 119 BİN TL CEZA ALDI
Yayınlanma 17 Ocak 2020, Cuma 14:30:07
BursaspordaBugün