'BURSASPOR VARINI YOĞUNU ORTAYA KOYACAK'


Yayınlanma 02 Haziran 2015, Salı 19:17:39
Güncelleme 02 Haziran 2015, Salı 19:17:39
BursaspordaBugün

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, düzenlenen basın toplantısında konuştu. Güneş, '' Kupayı kazanmak için her şeyimizi ortaya koyacağız' dedi.

Ziraat Türkiye Kupası final maçı öncesinde Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ve Kaptan Ozan İpek, ile Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ve Kaptanı Selçuk İnan düzenlenen basın toplantısında biraraya geldi.

İşte Güneş'in açıklamalarından satırbaşları:

Öncelikle Galatasaray’ın şampiyonluğunu kutluyorum. Her oyuncunun her antrenörün hedefinde Şampiyonlar Ligi vardır. Onlar buna ulaştılar. Biz Bursaspor olarak Galatasaray resmi maçı ile sezona başladık, son olarak Galatasaray maçıyla sezonu kapatıyoruz.

Önümüzdeki sezonda Galatasaray ile Süper Kupa maçı oynayacağız, yine sezona Galatasaray ile başlayacağız. Ben öncelikle sporun barış kardeşlik, sevgi, saygı kurallarını koyarak oyunun önceliğinin bu olmasını istiyorum.

Sezon başından beri ben oyuncularıma bunu söyledim. Çok emek verdik. Ligdeki hedefimizin altında kaldık. Çok iyi oyunlar çıkardık, keyif aldık, keyif verdik. İki takımda kupayı çok istiyor. Dolayısıyla sahamızda olan maçın güzel olmasını diliyorum. İyi bir takımla oynayacağız. İyi bir kadroları var.

Bursaspor’da şampiyonluk görmüş, futbolu seven bir şehir. Güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Fair - Play çerçevesinde bir maç olmasını diliyorum. Galatasaray kulübü sezon başından beri emek verdi şampiyonluğunun karşılığını 1 kupayla aldı. Biz emeklerimizin karşılığını henüz alamadık bizde kupayı kaldırarak bu emeklerimizi taçlandırmak istiyoruz.”

Oyuncu sözleşmelerinin 31 Mayıs’ta bitmesi ile ilgili sorulan soruya Güneş şu yanıtı verdi; “31 Mayıs’ta bitmesi veya Haziran’a kalması çok önemli değil. Futbol oynanmalı. Bunlar birkaç yazışma ile düzeltilebilir. Futbol bir meslek gibi görünüyor fakat en büyük yanı keyfidir. Futbol oynamak keyif almak ister. Futbolcu benim sözleşmem bitti transferim var dememeli. Öncelikle keyif almalı tarihe bakmamalı. Siz işinizi güzel yapıyorsanız zaten bir değer ediyorsunuz ve bu değer paraya dönüşür. Bence para kazanılır ama oyundan zevk almak her şeyden değerlidir. Öncelikte bu olmalı.”

Şenol Güneş, defansta nasıl bir oyun anlayışı sergileyeceği ile ilgili sorulan soruya ise şu yanıtı verdi; “Bizim defans bloğumuzda sezon başından beri sıkıntılar oldu. Serdar cezalı, Civelli’de antrenmanlara çıkıyor fakat fiziksel ve zihinsel olarak bu maça hazır değil. Orada kimin oynayacağına henüz karar veremedik. Bu akşam yapacağımız antrenmanda karar vereceğim. Henüz 18’i veya 11’i oluşturmadım.”

Ozan İpek düzenlenen basın toplantısında Galatasaray’ın şampiyonluğunu kutlayarak sözlerine başladı, İpek şöyle devam etti; “Öncellikle Hamza hocaya ve Selçuk İnan’ı şampiyonluklarından dolayı kutluyorum. Bizim için yarınki maçın önemi çok farklı, kendi sahamızda oynayacağız.

Biz bunun için sezon başından beri çok uğraştık, çok çalıştık. Bu maç camiamız için çok önemli. Kendi sahamızda oynayacağımız için herkes bu maça farklı bir açıdan bakıyor.

Biz karşılaşmayı yeni stadımızda oynamak istedik, fakat yetişmedi. Bu sezonun en iyi futbolunu oynayan bir takımız. İzleyen herkese zevk verdik. Yarın iyi bir takıma karşı oynayacağız, fakat bizde iyi bir takımız şampiyonluk gördük. Yarınki maç için tek dileğimiz tüm taraftarlarımıza kupayı hediye etmek istiyoruz.”





BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
FİNAL MAÇI İÇİN DEV EKRANLAR KURULACAK
Yayınlanma 02 Haziran 2015, Salı 19:17:39
BursaspordaBugün