BURSASPOR PLAY-OFF'U DÜŞÜNMÜYOR!


Yayınlanma 10 Temmuz 2020, Cuma 08:30:22
Güncelleme 10 Temmuz 2020, Cuma 08:30:22
BursaspordaBugün

Ligi ilk iki sırada bitirmeyi kafasına koyan Yeşil Beyazlılar'da teknik direktör İrfan Buz oyuncularına, "Siz iki maçınızı kaza-nın ve rakiplerinizin puan kaybetmesini bekleyin. En sonunda sizin istediğiniz gibi sonuçlanacak. Buna inanın." dedi.

Timsah doğrudan Süper Lig'e çıkmaktan başka bir düşünceyi aklından geçirmiyor.

TFF 1. Lig'de normal sezonun bitimine 2 maç kala hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdüren Bursaspor'da doğrudan Süper Lig hedefleniyor. Yeşil Beyazlı takımda teknik heyetinden oyuncusuna kadar kim-senin aklından Ploy-off maçları oynamak geçmiyor. Teknik direktör İrfan Buz da takımını bu yönde motive etmeye çalışıyor. Oyuncularından sadece iki maçı kazanmalarını isteyen deneyimli çalıştırıcı futbolcularına 'Siz üzerine düşen görevi yapın' mesajı verdi.

SÜPER LİG'E ODAKLANDILAR

Takımın Menemenspor ve Hatayspor maçlarını kazanmasını isteyen İrfan Buz'un "Play-off'a kalmadan Süper Lig'e çıkmak için iki maçımızı da kazanmamız gerekiyor. Ondan sonra rakiplerimizin sonuçlarını bekleyeceğiz. Bu işi sizler buraya ka-dar getirdiniz. Bundan sonraki maçlar da sizlerin istediği gibi sonuçlanacaktır." dediği ifade edildi. Yeşil Beyazlı fut- bolcuların da Özlüce'de kendi arala-rında yaptıkları toplantılarda tamamen Süper Lig'e odaklandıkları bildirildi.


Kaynak: bursahakimiyet.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
MENEMEN MAÇININ HAKEMİ BELLİ OLDU
Yayınlanma 10 Temmuz 2020, Cuma 08:30:22
BursaspordaBugün