BURSASPOR HAREKETE GEÇTİ… TARAFTARIN RUHU TRİBÜNDE OLACAK


Yayınlanma 09 Haziran 2020, Salı 04:30:05
Güncelleme 09 Haziran 2020, Salı 04:30:05
BursaspordaBugün

Bursaspor iç sahadaki seyircisiz maçlar için çözüm üretiyor… Maça gelemeyen taraftarların belli bir ücret karşılığında kartondan yapılmış fotoğrafları tribünlere yerleştirilecek. Belediyelerden de bu konuda destek istenecek…

Süper Lig’in 5 şampiyonundan biri olan Bursaspor, TFF 1.Lig’de kalan 6 maçını kazanıp yeniden yuvasına dönüş için hazırlıklarını sürdürürken, Mesut Mestan yönetimi de koronavirüs salgını nedeniyle seyircisiz oynanacak maçlarda moral motivasyonu arttıracak çalışmalar yapıyor… Hafta sonunda Büyükşehir Belediye Stadı’nda yapılan antrenmana AK Parti Bursa milletvekilleri Hakan Çavuşoğlu, Refik Özen, Mustafa Esgin, Zafer Işık, Ahmet Kılıç, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz ile AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman gelerek takıma başarı dileğinde bulunmuştu.

ALMANYA ÖRNEĞİ

Başkan Mesut Mestan’ın, AK Partili milletvekilleri ve il başkanının yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz için hazırlattığı karton taraftarlar beğini kazanmıştı. Yeşil beyazlı yönetimin ligde kalan 6 haftada oynanacak 3 iç saha maçında hem tribünlerin boş görüntüsünü ortadan kaldırmak, hem de şampiyonluk yolunda bir miktar gelir elde etmek için Almanya’da örnekleri olan karton taraftar uygulamasını başlatmak için çalışma yaptığı öğrenildi.

ŞEHİR DESTEK VERMELİ
 
Yeşil beyazlı yönetim hazırlatılan karton taraftar örnekleriyle önce taraftardan destek isteyecek. Maliyet ve üretimle ilgili çalışma yapıldıktan sonra önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşılacak. Ayrıca Büyükşehir ve ilçe belediyelerinin yanı sıra Bursa Ticaret ve Sanayi Odası aracılığıyla şehirdeki fabrika ve işletmelerden de çalışanları için toplu karton taraftar alımı yapmaları istenecek.

Belki maçlara taraftar giremeyecek ama hazırlanan karton taraftarlar tribünleri dolduracak ve Büyükşehir Belediye Stadı’nda farklı bir ambians yaratılmış olacak. Yeşil beyazlı taraftar da bir süredir sosyal medyada Almanya’daki gibi karton taraftar uygulaması yapılması için yönetime talepte bulunuyordu. Son 6 maç için seferberlik ilan eden yönetim karton taraftar uyguylamasının yanı sıra maske satışı için de kentten destek bekliyor.

 

Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
SERDAR'I HIRS BASTI
Yayınlanma 09 Haziran 2020, Salı 04:30:05
BursaspordaBugün